Vampire Hunter D Bloodlust
6 replies · 167 views
Vampire Hunter D Bloodlust
bugün **vampire hunter d bloodlust **ı izledim.Aslında uzun süredir izlemek istediğim bir filmdi ama bugüne kısmet oldu.Film 2000 japon yapımı bir anime.1985 de çekilen ilkinin devamı nitelğinde.Yönetmeni **Yoshiaki Kawajiri **ki kendisi animatrix'in de yönetmeni ve tam bir anime ustası.Filmde de **D **adında inanılmaz karizmatik yarı vampir yarı insan vampir avcısı'nın bir vampire aşık olan bir kızı kurtarma çabası anlatılıyor.Gerek çizimleriyle gerekse senaryosuyla mükemmele yakın bir anime herkese tavsiye ediyorum.
(yaklaşık 100 dk sürüyor)
Vampire Hunter D kesinlikle kötü bir film değil hatta çok güzel sahneler barındırıyor ama
1- adamın o tuhaf şapkası
2- o konuşan el
nedense beni acayip kötü etkiledi ve soğuttu filmden. Bloodlust için çok güzel şeyler duyuyor olmama rağmen hiç para vermek istemiyorum.
1- adamın o tuhaf şapkası
2- o konuşan el
nedense beni acayip kötü etkiledi ve soğuttu filmden. Bloodlust için çok güzel şeyler duyuyor olmama rağmen hiç para vermek istemiyorum.
vermeyin o zaman elizabeth zaten, çünkü o aptal el burda da dandik espriler yapıp duruyor. esas oğlan da gıcık bi tip. karizma olsun diye giydirdikleri o şapka ve garip kıyafetler de gıcık. hatta eli de şey diyodu: ya iyi adamsın aslında, sadece kötü giyiniyosun.
film iyi ama gotikten çok action'a meylettiği için sıktı beni, vampir filmi olduğu için izlemiştim. aksiyon-vampir kırması izlemek istersem oturup blade'i ve daha az bilinen 2-3 filmi bilmemkaçıncı kez izlerim. tabii bu caponlar çizgifilm yapıyosa bilimkurgu, olmazsa en azından aksiyonu çokça bulaştırmazlarsa çatlarlar, o bakımdan şaşırmadım bu duruma tabiy.
blood... ise çok güzeldi, zaten görsel manada daha güzel/üstün bir anime varsa çok merak ederim neymiş. ama 'plot' bakımından iç açıcı olmadığı ortada. bunun esas sebebi, 3 bölümlük bir OAV olarak tasarlanmış ama devamının maalesef getirilmemiş olması.
costanza wrote:
blood... ise çok güzeldi, zaten görsel manada daha güzel/üstün bir anime varsa çok merak ederim neymiş. ama 'plot' bakımından iç açıcı olmadığı ortada. bunun esas sebebi, 3 bölümlük bir OAV olarak tasarlanmış ama devamının maalesef getirilmemiş olması.
burada adı geçen film the last vampire mı ?
You need to log in to post a reply.