Ocean's 12
7 replies · 134 views
Ocean's 12
Garp cephesinde yeni bir şey yok. Birkaç tanıdık tipe "görün işte bizim filmde" demişler (ki bende en güzel rol Eddie Izard'a düşmüştü), güzel insanlar iğrenç işler yapıyorlar, yaparken çok güzel görünüyorlar, Roma, Amsterdam, Como gölü manzaraları vs. vs.
Ben bu arada nedensiz bir şekilde La Haine zamanlarından beri Vincent Cassel'i acayip çekici bulurum. Buradaki rolü kısa ama gayet hoştu, hele o antreman yaptığı sahneler aaahh aaaahh (şu Monica Belluci şanslı hatun yani)
"güzel insanlar iğrenç işler yapıyorlar" sevdim bu lafı...
Andy Garcia'ya da yazık oldu bu arada aklıma gelmişken söyleyeyimd edim.
Re: Ocean's 12
filmde özel güzel bişey yok, eskisini aratıyo. soygun filminde adam gibi soygun sahnesi göremedik derim başka bişey demem.
eliza bennet wrote:
Ben bu arada nedensiz bir şekilde La Haine zamanlarından beri Vincent Cassel'i acayip çekici bulurum. Buradaki rolü kısa ama gayet hoştu, hele o antreman yaptığı sahneler aaahh aaaahh (şu Monica Belluci şanslı hatun yani)
walla eliza bennet ben de Vinsent Cassel'i şanslı görenlerdenim :)
Arkadaşlar ben mi birşeyler kaçırıyorum? Nedir bu Andy Garcia sevgisi?
Doğrusunu söylemek gerekirse ben henüz bu adamım Internal Affairs filmi dışında adam gibi oyunculuk çıkardığı bir film görmedim.
Tavsiyede bulununuzda bari bir şeyler kaçırıyorsak yakalayalım :)
İlk filmi pek sevmiştim.Ocean's Twelve ise afallayan bir pazarlama stratejisi.Yüreğimi hoplatan kadro bile filmi kurtaramamışken.Yakışıklılarımız da emekli oldu.Ticari kaygı sen nelere kadirsin.
eliza bennet wrote:
Arkadaşlar ben mi birşeyler kaçırıyorum? Nedir bu Andy Garcia sevgisi?
Doğrusunu söylemek gerekirse ben henüz bu adamım Internal Affairs filmi dışında adam gibi oyunculuk çıkardığı bir film görmedim.Tavsiyede bulununuzda bari bir şeyler kaçırıyorsak yakalayalım :)
pek bişey kaçırmıosun,bu 12'den bir beklenti.
sonuçta bu adam çok güçlü,ve parası çalındı,baya bişiler yapçak darlıcak bu filmde olayı daha büyücek gibi düşünceleri olan insanlar(benim gibi) hayal kırıklığına uğradılar..
You need to log in to post a reply.