Skip to content

Howl'un yürüyen şatosu

1 replies · 84 views

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Feb 22, 2005, 08:15 PM#18242

Howl'un yürüyen şatosu

Bu muhteşem çizgi filmi her insan evladına tavsiye ediyorum. gerçekten izlenmesi gerekiyor. hoş bir hikaye, harika görsellik...
bazı şeylerin kendini tekrar ettiğini göreceksiniz. bir de filmin sonu nedense havada kalmış gibi geldi bana ama çok sevdim. izleyin, izlettirin.

EL
eliza bennet
396 posts
Feb 23, 2005, 09:29 AM#18267

Ben de hemen !F başılığına attığım postu buraya kopya edeyim

Howl's Moving Castle H.Miyazaki'nin önceki filmlerini seven bir seyirci bu filmden kesin mutlu ayrılır (yani ben). Savaş karşıtı bir tür aşk masalı diyebilirim bu filme. Görüntüler Ghibli stüdyolarının alıştığımız ve sevdiğimiz ince nakış sanatı.

Bu arada ben tabi Howl'a vuruldum hemen (çizgi adam sevilir mi demeyin, ilkokul çağında Candy izlemiş her hatun gibi bende devardır çizgi adamlara bir düşkünlük) tabi kendisini gerçek hayatta da rahatlıkla taş seviyesine oturtabileceğimiz Takuya Kimura canlandırmış, ki o ne yumuşak sesti öyle, ruh okşadı. Diğer arkadaşlarda güzel güzel döktürmüşler. Velhasıl uzun sözün kısası bu filmi birisine görmek isteyeceği ilk Miyazaki filmi olarak önermemkle beraber, kendisini sevenler kaçırmasın.

İzlediğim Miyazaki filmleri (beğeni sırasına göre)

My Neighbour Totoro
Princess Monoke
Sprited Away
Howl's Moving Castle
Kiki's Delivery Service

You need to log in to post a reply.