The Life Aquatic with Steve Zissou
5 replies · 132 views
The Life Aquatic with Steve Zissou
maşallah kadroda yok yok..yönetmen de wes anderson olunca bize tırnaklarımızı yemek düşüyor...
tenenbaum ailesi'ni acaip sevmistim.. ben stiller ve gwyneth paltrow en iyi oyunculuklarini cikarmislardi.. bu arada scorsese 2-3 yil onceki bir soylesinde "gelecegin scorsese'si kim" sorusuna wes anderson'in adini vermis..
Ben seviyorum Wes Anderson'u - Rushmore olsun Royal Tennenbaums olsun keyifle izlediğim filmler.
Zaten Bill Murray benim sevdiğim ender Amerikalı aktörlerden biri :)
Bu film Amerika'da gösterime girdiğinde insanlar ya çok sevmiş, ya da nefret etmişti.
iki uç arasında nefret edenlere yakın hissediyorum kendimi ara ara güldürse de bi cinslik var bu filmde çözemediğim
çok sevdim bir baş yapıt olmasa da iyi gayet iyi film dediğimiz filmlerden. cousteau'nun yaşamına atıflar var tutkuku yaşama göndermeler keza eksik değil. kadro süper wes anderson'un iki banko oyuncusu. bill murray ve owen wilson yine süperler.ç
filmin aksiyon sahnelerinin o kadar kendine has bişr stili var ki aksiyon sahnesi değilde başka bir şeymiş hissi yaratıyor. çok kendine özgü bir yöentmen bu wes anderson geşleceğin m. scorsese'esi...
sürekli ot içen steve zissou ve gayri meşru oğlumu değil mi belli olmayan ned (kingsley) pimpleton zissou muhteşemler...
hele filipinli korsanların gözüktükleri sahneler beni aldı uzaklara götürdü..
son olarak pele karakterin film boyubca david bowie parçalarının portekizceye çevrilmiş versiyonun akustik gitar eşliğinde gayet iyi bir performansla kulağımızın pasını siliyor geri kalan soundtrakte oldukça dikkat çekici...
You need to log in to post a reply.