Closer / Daha yaklaş
5 replies · 155 views
Closer / Daha yaklaş
Bu film bence bir tiyatro oyunu olarak kalsaymış daha iyi olurmuş ama
açılış sahnesi ve Jude Law ile Natalie Portman'ın (ki hatun hem fıstık gibi hemde harika bir oyuncu) o sahnesi için değer bence bir görmeye. Ama sinemada para vermeyin, televizyona düşer nasılsa o zaman izleyin.
Ben insanlardaki bu Clive Owen beğenisine dahil olamadım ve nitekim bu filmde de ööyle aman aman bir performans görmedim, Julia desen yine aynı Julia (ne yapayım sevmekten vazgeçemiyorum onu)
Bak ona hiç dikkat etmedim.
cliwe oven döktürmüş kendisi zaten filmin tiyatro versiyonunda da oynamaış ama jude law ın karekterini oynamış kendisi filmde. filmde sıkı işler çıkaran kendisi eminim tiyatro versiyonunda da iyi işler çıkarmıştır. natalie portman a diyecek lafım yok ama mamalak olan juliadır hatta kabız ve saman kafalıdır hırıspı..
bide soundtrack muhteşem hatta filmin önüne geçiyor.
Damien Rice diyorum başka birşey demiyorum
no love no glory
Cliwe Owen tiyatro oyununda Dan karakteriyle ödül almış olabilir ama izlediğim filmler içinde kendisinin kayda değer bir performansını bulamadım (Godford Park'ta iyiydi bak ama o kadar iyi oyuncu vardı ki o filmde zavallımın esamesi bile okunmuyordu)
Bilindiği üzere sinema ve tiyatro oyunculuğu birbirinden epey farklı -
ama iki konuda dopey kardeşime kesinlikle katılıyorum Julia'nın kabız ve saman kafalı olmasına (ama ben seviyorum onu o haliyle ne yapayım) ve soundtrack'in güzel olduğuna ve hatta filmin önüne geçtiğine - özellikle jenerik, sanki film değil video klipti.
Bu filmi kadınlar seyretmesin.Eşleri veya sevgilileri katil olmasın.
Bu salak filmlerden feyz alanları Allah bildiği gibi yapsın
You need to log in to post a reply.