Skip to content

2. ODTÜ KISA FİLM BULUŞMASI

8 replies · 169 views

DA
darxoul
265 posts
Mar 31, 2005, 05:51 AM#19300

2. ODTÜ KISA FİLM BULUŞMASI

1. ODTÜ KISA FİLM BULUŞMASI

11 - 12 - 13 MAYIS 2005

ODTÜ KAMPUSU- ANKARA

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sinema Topluluğu olarak 11, 12, 13 Mayıs 2005 tarihlerinde ikinci kez Türkiye’den kısa filmler/filmciler/takipçileri ve sinemacılarla buluşuyoruz. “2. ODTÜ Kısa Film Buluşması” bünyesinde Türkiye’den bağımsız yapımlar, üniversitelerin sinema okullarından öğrenci filmleri, video-kısa film atölyelerinden filmler ve belgesel kısa filmler gösterilecek. Buluşma süresince gösterilecek filmlerin yönetmenleriyle söyleşilerin yanı sıra; Türkiye’den kısa film ve sinema ile iştigal eden kişilerin katılacağı workshop ve paneller düzenlenecektir.

Gönderilecek filmler için katılım koşulları:

1. Filmler için konu kısıtlaması yoktur.
  2. Filmlerin uzunlukları 20 dakikayı geçmeyecek.
  3. Film kopyaları DVD veya VCD’ye basılmalıdır.
  4. Filmlerin türleri Kurmaca, Deneysel, Canlandırma veya Belgesel olabilir.
  5. Film ile birlikte; filmin yayın hakları sahibi tarafından doldurulacak başvuru formu, filme ait fotoğraf ve varsa afişi de gönderilmelidir.
  6. Filmlerin son teslim tarihi 25 Nisan 2005 Pazartesi’dir.
  7. Filmleri aşağıda belirtilen adrese posta ile ya da elden teslim edebilirsiniz.
  8. Ankara’ya kendi imkanlarıyla gelecek şehir dışından film ekipleri ve katılımcılar için yatacak yer sağlanacaktır.
  • Başvuru Formu http://www.metu.edu.tr/home/wwwcine/ adresindedir.

• Gösterim, söyleşi ve workshop programı filmlerin teslimini müteakip duyurulacaktır.

1. ODTÜ Kısa Film Buluşması 19. ODTÜ Bahar Şenliği kapsamında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.
  • Ayrıca bu yıl, ODTÜ Kısa Film Buluşması içerisinde Kanada “Antimatter Underground Film Festival“ programında yer alan “Foreign Matter: Short Films from the Canadian Underground“ kısa filmleri de gösterilecektir.

Filmleri gönderebileceğiniz adres:

Ortadoğu Teknik Üniversitesi
Kültür İşleri Müdürlüğü
(Kütüphane Binası Alt Kat)
06531 ODTÜ/ANKARA

Başvuru ve İletişim İçin:
Esra : 0 535 454 22 92
Ufuk : 0 505 709 74 46
kisafilmodtu@yahoo.com
http://www.metu.edu.tr/home/wwwcine/

printerson
printerson
1,034 posts
Mar 31, 2005, 11:18 AM#19304

ankara'da sinefil okuru kimse yok mu? orada bir tanışma fırsatı olabilir. ilgililer gaza gelmeli diye düşünüyorum. haksız mıyım?

XY
xyneid
3 posts
Mar 31, 2005, 01:40 PM#19307

Kısa Film ve Sinefil

printerson wrote:
ankara'da sinefil okuru kimse yok mu? orada bir tanışma fırsatı olabilir. ilgililer gaza gelmeli diye düşünüyorum. haksız mıyım?

Tabi ki var, ilgililer gaz durumundadır. Bekleriz.

printerson
printerson
1,034 posts
Apr 01, 2005, 10:24 AM#19317

izmirli sinefillerin yaptığı gibi bir ankaralı tanışma toplantısını organize edin o zaman. buradan da olayı fişekleyelim hep birlikte. yine öyle çok kişi olmasına gerek yok. sinefil ruhu taşıyanlar bir tanışsın, birlikte ne yapabilirizi düşünsün. yeni sinefil de hazırlanıyor bir taraftan, ne tür çalışmalar yapılabileceği konuşulsun. istanbul kanadı da gaza gelmiş durumda zaten. 3 büyük kentten başlayalım bakalım bu internet topluluğu olayına...

QU
quantino
102 posts
Apr 01, 2005, 11:23 AM#19322

izmir grubu da işin peşini bırakmasa iyi olur bu arada. ben katılamayacak da olsam bir toplantı daha düzenleyebilirler, çevreyi genişletebilirler.

XY
xyneid
3 posts
Apr 03, 2005, 05:18 PM#19352

Sinefil Toplantıları

printerson wrote:
izmirli sinefillerin yaptığı gibi...

İzmir'lilerin toplantısında neler oldu, neler konuşuldu? Bunları anlatabilecek olan var mı? Herhalde burada, Ankara'da biz de bunun gibi bir toplantı ayarlayabiliriz... miyiz?

printerson
printerson
1,034 posts
Apr 04, 2005, 06:27 AM#19361

bildiğim kadarıyla tanışma toplantısıydı. birlikte neler yapabilirizin tartışıldığı, sohbet havasında bir şeydi. sinefilin bu anlamda bir platform özelliği taşıdığını unutmamak lazım. birbirine yakın insanların dışarıda da bir şeyler yapabilmesi önemli.

izmirli sinefiller daha detaylı anlatacaktır.

BA
bakko
47 posts
Apr 04, 2005, 01:06 PM#19373

her türlü...

katılıma bir bakalım... kaç kişi gelir ankara' da bu orgranizasyona...
bana bildirirseniz ben bir şeyler ayarlamaya çalışırım...

XY
xyneid
3 posts
Apr 04, 2005, 01:10 PM#19374

Re: her türlü...

bakko wrote:
katılıma bir bakalım... kaç kişi gelir ankara' da bu orgranizasyona...
bana bildirirseniz ben bir şeyler ayarlamaya çalışırım...

Ben katılırım. Biz de en azından ilk toplantıyı, tanışma amacıyla yapabiliriz.

You need to log in to post a reply.