Bülent Ortaçgil
4 replies · 88 views
Bülent Ortaçgil
ya ne zamandır aklımda,açıyım da şu başlığı kurtulayım.dün adamı bi de Ada müzikte görünce,hemen müşteri gibi girdim arkasındaki masaya kondum.Hayır jazz cafeye gitmişliğim de var.işletmecisi de çok tatlı bir kadın.Ama 15 mly müzik parası verince uyuz oldum. Üstad Çekirdek döneminden,albüme hiç koymadığı şarkıları falan söyledi,mest etti yine.zuhal olcay'la çalışması olayına da kıl oluyorum.o hatunun karizması yetmez bu adama.adam zaten müziğine bi de felsefe yapıyormuşcasına söz yazmıyor mu hasta oluyorum.zaten konuşuyor o, konuşuyor,ben de konuştukça düşünüyorum.
adamın siyasetle işi de yok.müziğe siyaset buluşturanlarla da yollarını ayırmış yıllar önce.tonton bi amca.yazın bildiğiniz şarkılarını yazın.size ne zamanlar neler hissettirdi yazın..
zuhal olcay'la bir konseri vardı, harikaydı... konserin en güzel kısmı zuhal olcay'dı hatta...
karizması yetmez dediğin kadın zuhal olcay di mi, yanlıs anlamadım di mi?
ne buluyosunuz o kadın da?bilakis gördüğüm ünlülerden biridir kendisi de.ben beğenmiyor değilim ama;yıllarca çok fazla gözümde büyüttüğümü söyleyebilirim.Karizma görmesek yutturacak bize!eksik o kadının karizması,ama sizce tamdır bişiy demem.Geçen sene Joan Baez'le tanıştım,mesela al sana karizma,altmış yaşında kadın,nezaket desen var,hareket desen var,ışık desen fazla fazla var.
şimdi 'ben sevmediğim insanla müzik yapmam' demekle Haluk'un dalından inip Bülent'in dalına bineceği sanmam.Bu adamın geçmişine baktığımız da nice artist,müzisyen geçinenleri desteklediğini gördük.Şimdi sen bana kalkmış konser de Zuhal olcay'ın ön plana çıktığını söylüyorsun.Ortaçgil mi çıkacaktı?Karizma anlayışın bu mu senin?
Serdarcım sinirlenmeden, sakin...
Karizma kadın şimdi...
You need to log in to post a reply.