Yeni Sinefil - Reklamlar
Sticky2 replies · 140 views
Yeni Sinefil - Reklamlar
Bunu da açıklamanın zamanı geldi. Sinefil bundan sonra banner alanlarına reklam almak için büyük bir çaba içine girecek. Ne kadar kötü olmuş değil mi?
Buranın tam bir topluluk olması için katma değer yaratması gerektiğini ve bu katma değerin, hayır işlerinde kullanılmasını uygun gördük. Sinefil bugüne kadar hiçbir ticari gelir elde etmedi. Bundan sonra da elde edeceği gelirleri tamamen, başta sinema ve sinemacılar olmak üzere, sanat ve kültür dünyasından, çevrecilere, sosyal yardım kurumlarından, alternatif yayıncılık yapan, "dışarı çıkmaya çalışan" tüm kurum ve kuruluşlara aktaracaktır.
Bu anlamda İSTFEST'te destek ekibi kurmuş olan GREENPEACE'le ortak bir çalışma yapmak istiyoruz. Ben irtibat numaralarını aldım ancak eğer forumda GREENPEACE üyesi biri varsa, bu işbirliğine aramızdan birinin aracı olmasını tercih ederim. Bannerlarımızı GREENPEACE'e açıyoruz ve her türlü duyuru, reklam ve etkinlikleri için gönüllü oluyoruz. Bu açık davete onların da hayır diyeceğini sanmıyoruz.
Ayrıca sinefiller de benzeri konulara kafa yormaya devam etsinler. Bu dünyada iyi insanların da yaşamaya çalıştığını gösterelim.
"Sinema Dışarı Çıkmaktır"
bu arada genel olarak reklam almak isterseniz, haberim olsun....
internet reklamları ile ilgili kontaklarım var.
sitenin genel bilgileri vs vs... gibi ve bu konuyla ile ilgili bana mail atabilirsiniz tabii isterseniz....
mail adresim :
kagan.yildizalp@starcom.com.tr
You need to log in to post a reply.