Kısacılar...
6 replies · 173 views
Kısacılar...
Bu yeni kısa film sitesi www.benimsinemalarim.com hakkında bilgisi olan var mı?Film göndermeyi düşünüyorum, bakındım biraz siteye fena değil gibi.Nedir ne değildir bilenler varsa yardımcı olsun lütfen, sevinirim.
açılalı neredeyse bir kaç ay oldu zannederim.siteyi yakından takip eden biri olarak şimdiye kadar iyi gittiğini söyleyebilirim.
evet guzel site olmus bu arada...
benimsinemalarim hakkında..
Location wrote:
Bu yeni kısa film sitesi www.benimsinemalarim.com hakkında bilgisi olan var mı?Film göndermeyi düşünüyorum, bakındım biraz siteye fena değil gibi.Nedir ne değildir bilenler varsa yardımcı olsun lütfen, sevinirim.
bu sitenin yapımcıları olan bizler de kısafilmcileriz..dolayısıyla hem diğer kısacılarla buluşup onlara destek olabilmek hem de dolayısyla biz de destek görebilmek için bu siteyi kurduk..Filmini göndermek istemenin sebepleri üzerine düşünürsen bence cevabı kendin de bulabilirsin..eğer filmini birçok insan izlesin,yorumlasın,eleştirsin istiyorsan doğru bir platform burası...sitemize üye olup filmleri yayında olan diğer yönetmenlerle irtibata geçip onların fikirlerini de alabilirsin...
ahmet sönmez ve tan tolga demirci gibi kendini kanıtlamış kısacılar filmlerini gönül rahatlığıyla bize teslim edebiliyorlarsa, yaptığımız işin ciddiyetinden ve profesyonelliğinden kaynaklanıyordur sanırım..
benimsinemalarim@hotmail.com dan msn ye eklersen bizi daha detaylı konuşabiliriz..
sevgiler..
burcu..
You need to log in to post a reply.