bir david lynch kitabı..
3 replies · 70 views
bir david lynch kitabı..
bir lynch hayranı ve takipcisi olarak kitabı hemen edindim.tahmin ettiğiniz gibi bir cok merak ettiğim soru vardı kafamda.okudum.ben begendim ama daha fazlasını isterdim özelliklede konu david lynch ve tuna yılmaz olunca.okuma güzelliğine erişenlerin düşüncelerini merak ettim buyrun..
ben de merak ediyorum, okuyanlardan objektif cevap rica ediyorum:
kitap, tanıtımında geçtiği gibi (derinlemesine analizler... psikanalitik, göstergebilimsel açılardan...) mi gerçekten, yoksa burdaki alıntılanan metin minvalinde mi?
http://www.sinefil.org/filmcikisi/index.php?id=279
yani bu yazı çizgisinde seyrediyorsa tüm kitap, yönetmenle yeni tanışan/tanışmak isteyenler için iyi bir rehber olabilir herhalde ama yakın takipçileri kesmeyecektir.
miskin ve çulsuz biri olarak bana hitap etmeyecekse kitapçı dolaşmak istemediğimden yorumları dikkate alıcam.
verdiğin yazıyı okudum dogrudur ne diyim yani her filmi bu sekilde anlatmıs.yani fazlaca detaya inmeden am zaten kendisi girişte buna deginip cok daha fazlası yazılmalıdır demiş.cook merak ediyosan filmlerin acıklamalarını al derim.hem film hem de lynch hakkında cok sey ögrendim ben.artık daha da bilincliyim.ama diosan ki bi alıyım bi daha hiç bişi okumama gerek kalmasın lynch hakkında alma derim..
You need to log in to post a reply.