Efes Pilsen One Love
12 replies · 139 views
Efes Pilsen One Love
The Chemical Brothers, Lemon Jelly - 9 Haziran 2005 18:30
parkormanda ikisi birarada bugün alırsanız 30 ytl, daha sonra 35. kaçmaz bu, gelecek varsa haber versin.
asıl senin modan geçmiş.
nasi ya, hadi come with us i belki azicik anlayabilirim de surrender'i nasil yok sayarsin. dig your own hole dan önce de sadece exit planet dust var zaten. ayrica push the button da baya baya iyi olmuş. bence tüm albümlerini kronolojik olarak tekrar dinle, müzikal gelişimi fark edeceğinden eminim. provokatör outsider'in gazina gelmeyin lütfen.
kronolojik olarak dinleyince açık bir müzikal gerileme görülüyor. surrender fena olmayabilir ama bir yerinde sayma/dig'in başarısının kaymağını yeme albümü. yani dig'in klonlarından mürekkep bir plak. setting sun'ın başarısı let forever be'ye yol açmış. private psychedelic reel çeşitlemeleri var vs. ve bunlardan orjinalini aratmayan yok pek; birkaç hoş parça da ne setting sun'ın, ne private psychedelic reel'in, ne block rockin beats'in ne lost in the k hole'un ayarında.
önemli olan, 90ların ortalarındaki yenilikçi konumu kaybetmeleri, modası ondan geçti. yoksa dig... gibi bombastik şarkılar içeren bir plağı yakalamak/geçmek zaten çok zordur; sorun geçmişte yarattıkları sound'dan memnun kalıp ötesine geçememeleri.
görünen o ki bu konuda pek anlaşamayacağız sizinle. başka gruplar için benzer tartışmalara daha önce de girmiştim, tekrarı oldukça sıkıcı olacak. başladıkları nokta ile geldikleri noktayı karşılaştırdığımda, çoğunluğun aksine geldikleri noktadan daha memnun olduğum tek oluşum da değil chemical brothers. size bol costello'lu ferdinand'lı günler...
miskin gene agzının payını almısın. konuyu kapatmaya calıstıgını fark ettım anıden. sen de de bır gerıleme fark edılıor hanı. bır aralar break bet mı ne bısılerın lafını edıodun. sııııızzz unkle dj shadow suz harıka oldu dıenlerın kusagı. sıııızzzz ... neyse....
outsider!
sen bir yamyamsın... yoz beğenilerini kendine sakla :)
break bet de ne, ben dinlerim kategorize etmem. ilerleme gerileme boş iş bunlar, sen de artık boş işlerle uğraşıp sağa sola sataşmayı bıraksan da iki adam gibi mesaj yazsan şuraya belki herşey daha güzel olurdu.
nedir bu benim zevkim senin zevkini dover cocuklugu. outsider delirmis yine...
You need to log in to post a reply.