Forum Returns
7 replies · 147 views
Forum Returns
birkac gun aradan sonra forumumuza kavustuk, iyi oldu. ama aralik ayi mesajlarini goremiyorum. guzel seyler yazilmisti uctu mu hepsi. elleri kirilsin bu gozul foruma pislik yapanlarin.
(bu arada aralik ayi mesajlarinin ucmasi bi bakima isime geldi aslinda. dopey fena fark atmisti top 10 listesinde. fark uctu gitti he he :)) )
sevgili pumpking aralık mesajlarının silinmesi en çok beni etkiledi yeni bi sinefil forumcu olarak tam 30 mesajım uçmuş ama toplamda mesaj sayım değişmemiş yani kaybolan mesajların sayısı da toplam mesajına ekleniyor yani sözün kısası dopey'in mesajları silinmiş olsa da toplamında gözükecek dopey üstadı yakalamak çok zor ama kendi adıma farkı açmasına izin vermeyeceğim
HADİ HAYIRLI FORUMLAR....
evt aynen dedigin gibiymis. kullanici profili sayfasindan o kullanicin tum mesajlarini bul denince gercek rakami getiriyor. ben dopey'e iki fark atmisim gercekte, bununla 3 oldu he he.
beni geçmeye uğtaşmak beyhude bir çabadır arkadaşlar .. bu forumda en çok mesajı olan kişi benim .. moderator ler en çok benim mesajımı sildi .. hack darbesiylede 20 civarı mesajım silindi.. alçak gönüllüğe gerek yok .. sonuç ortada geçin geçebilirseniz.. memnun olurum açıkçası...
arkadaslar böyle "ben kaç yazdim, o kaç yazmis?"la olmuyor bu isler, bosu bosuna kiriyorsunuz birbirinizin kalbini. skora degil spora bakalim diyorum ve repütasyonuma +2 katarak yoluma devam ediyorum:)
bu arada saniyorum ki dopey'i geçmek biraz kasar(ama imkansiz diil). hadi geçtin bakalim öyle bi' imza da atabilicek misin peki?
(bu arada dopey kardesime nevizade'de verdigi hediye için ev ahalisi adina üstteki yalakalik vesilesiyle tesekkür ederim, bi gün eve de bekleriz.)
You need to log in to post a reply.