Skip to content

Tarantino'nun ayak sesleri

5 replies · 168 views

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Jan 03, 2003, 09:18 AM#1119

Tarantino'nun ayak sesleri

Vee sonunda Kill Bill'in teaser'i yayinlandi. Tarantino'nun her filmde kullandigi klasik fontu ile yazilan "4th film by Quentin Tarantino" yazilarinin hemen ardindan bagaj acma sahnesi geliyor ve o anda diyorsunuz "iste bu saf Tarantino". Sonrasinda da bol "katana"li ve Uma Thurman'li bir dizi action izliyosunuz. Hic birsey boyle boktan bir gune daha iyi baslamami saglayamazdi sanirim. Bugun gulecegim, hatta sevincten zip zip ziplayacagim aklimin ucundan bile gecmezdi.

Merak edenler ve iyi baglantisi olanlar http://www.apple.com/trailers/miramax/kill\_bill/ adresinden izleyebilirler.

DO
dopey
914 posts
Jan 03, 2003, 09:29 PM#1125

tarantino varsa bende varım abi derim başka bir şey demem..

SO
SOLAS
236 posts
Jan 09, 2003, 07:42 PM#1165

Adam yine evine kapanıp ne kadar samuray filmi varsa indirmiş uzakdoğu sinemasının bir yönünü hatmetmiş gelmiş filmi yapmış bence de iyi yapmış nitekim ben Pulp Fiction dan sonra Jackie Brown a bir türlü ısınamadığımdan hala izleyememişimdir. O yüzden bu filmi şimdiden merakla beklediğimi söyleyebilirim. :D :D
Hazır başlığı bulmuşken geçenlerde Sight&Sound dergisinin 1-2 ay önceki sayısına bakarken bir yazı gözüme çarptı. Yazıda derginin çeşitli yazarlar&yönetmenler arasında yaptığı bir anket değerlendirilirken ''...Eğer bu anket '90' larda yapılsaydı Tarantino'ya daha fazla oy çıkacağı açıktı fakat 2000 lerde Tarantino biraz geride kalmıştır...'' babında birşeyler yazıyordu . Derim ki acaba Gözden Uzak Olan Gönülden de mi Uzak Olmaktadır? Sanırım bu film gereken cevabı verecektir :D

AN
Anonymous
743 posts
Feb 06, 2003, 10:28 PM#1389

açıkçası tek sebep sanırım gözden uzak olması değil. jackie brown tarantino'nun beklelneni karşılamkatan oldukça uzak kaldığı bir filmdi. özellikle hepimizin çılgınca arzuladığı robert de niro lu bir tarantino filmi olarak hayal kırıklığı oldu. umaraım abimiz bütün kudretiyle geri döner bu sefer.

RO
rocco
77 posts
Feb 13, 2003, 08:46 AM#1436

film çinde çekilmiş, hem mekan hem de maliyeti aşağılara çekmek için. true romance de sık sık bahsi geçen sonny chiba isimli martial art movie yıldızı abi de koordinatörlük yapıyormuş filmde. bi diğer ayrıntı da, uma thurman'ın giydiği kostüm'ün bruce lee'nin filmlerinden birinde giydiği kostümün tıpkıbasımı olması.

DO
dopey
914 posts
Feb 13, 2003, 01:06 PM#1442

trailer ı izledim bir acayip geldi bana .. bişey çıkaramadım .. ama uçmuş galiba biraz tarantino.. izleyip görmek lazım abimizi

You need to log in to post a reply.