welcome back young skywalker
12 replies · 324 views
welcome back young skywalker
episode 1'den daha iyi olduğu (en azından daha StarWars) muhakkak olan "Attack Of The Clons" , force ile armut soymak veya bir senatörle bir jedi'ın çimlerde yuvarlanması gibi bir takım rahatsız edici noktalarına rağmen yine de fanatiklerini tatmin eden bir film. Herşeye rağmen ışın kılçlarını tekrar görmek çok güzel.
-Bir gün herkes force a inanacak :D
Ne film ne de anakin rolundeki delikanli o kadar kotu degil bence. ikisi de benim tum beklentilerimi karsiladi diyebilirim. en azindan ep1 e 5 basiyodu. Anakin'in de psycho bakislari ve palpatine den gazi alisi epey hosuma gitti. cok konusulan golge ayrintisini kacirdim ama olsun dvd den falan yakalariz artik. ha bi de anakin'in kolunu keseni obi-wan diye biliyodum ben ama dooku kesti sasirtti.
bu arada dun majere arkadasla genc anakin uzerine konusurken agzindan jude law lafi cikti goturdu beni beni uzak bir galaksiye.
nsync olayi dogrudur fakat gelen yogun tepkiler uzerine lucas cekilen sahneleri filme almamistir.
n'sync konusu aynen ööle. jude bence de çok iyi bir anakin olabilirdi. hayden konusunda hala emin olamıyorum ama emin olduğum bir şey var ki o da leonardo di caprio'nun herhangi bir star wars filminde oynamasının iğrenç bir şey olacağıdır. (hele ki anakin rolünde) zaten lucas'ın bilinmedik bir yüz seçmesindeki en önemli sebep te fanı veya antipatizanları olmıyan birini kurarak anakin'i birinin gölgesinde bırakmamaktı.
Hayden tarafimdan anakin rolüne gayet uygun bulunmustur. Kisiligindeki çarpismalari net olarak yansitabilmistir ki bence sadece bu bile role uygun oldugunu gösterir niteliktedir. n'sync konusunda ayrintili bilgi eksi sözlükten edinilebilir. jude law'a gelince....anakin rolü için çok "fazla" kaçardi gibi geliyor bana.
rocco wrote:
İçten içe bir Han Solo' görme isteği ile yanıp tutuşanlar var mı acaba aramızda? kendisi ve cheewbacca'yı baya da bir özledim. Turner ve Hooch hesabı. Sizin favori'leriniz hangileri? darth vader'ı hariç tutaraktan.
millenium falcon tabiki. episode 2'de bir an gorundugu iddia ediliyor ama ben kacirdim.
ha bir de iki tie fighter'in arasindaki tie advanced sahneleri de araniyor.
çocuklar geçen gün elim bir kaza geçirmem dolayısıyla :) sağ omzum yerinden çıktı bu vesile ile bi süre tam performans aranızda olamıycam mouse kullanabiliyor ve kısa cümleler yazabiliyorum. neyse sorunun benim açımdan cevabı hayır han veya becca yı görmek istemiyorum zira bunun anakin'in hikayesi olarak kalması tercihim herkesin yolunun bi şekilde bu kadar erken kesişmesi bi tesadüfler zinciri olurki bu da kabak tadı verir zannımca.
p.s: yojimboyu kristal elması için tebrik ederim burdan yapıyorum özür. fakat aynı elim kazada telefonumda da bi takım sorunlar çıktı tamire gönderdim sevgiler
Majere wrote:
Star Wars'la ilgili yazim yolda bekleyin Guc sizinle olsun kimi moderatorlere gecmis olsun...
Sevgili Majere,
bu mesaji taa haziran ayinda yazmissin. merak ettim simdi bu yazi nereden geliyor da yolculugu bu kadar uzun surdu.
Hyperdrive da yine sorun çıktı anlaşılan, epey gecikti yazı. Vursana şu konsola bi tane.
You need to log in to post a reply.