bıkmadan izlediğimiz filmler
9 replies · 215 views
bıkmadan izlediğimiz filmler
Sürekli televizyonda çıkan filmler vardır, ne zaman çıksa izleyebileceğim hangi ruh halinde olursam olayım. Veya sıkılınca vcd'sini veya kasetini takıp seyrettiğim filmler vardır. 10 kere izlemiş olsam da beni sıkmayan filmler. Mesela:
KİBAR FEYZO: "Faşo ne dümektir ula Feyzo?"
"Hiiç Puşt gibi İbne gibi birşeydir ağam"
ZÜĞÜRT AĞA-SELAMSIZ BANDOSU: İki Nesli Çölgeçen filmi, ikisi de mükemmel.
WHEN HARRY MET SALLY: Bir erkekle kadın asla arkadaş olamaz, o kadar.
LAST BOY SCOUT:Süper aksiyon ustası Tony Scott'tan. Bu arada abisine 5 basar.
LEATHAL WEAPON I-II: "Zıt karakterler kötü adamları haklarlar" şablonlu filmlerin en iyileri.
BACK TO THE FEATURE: Hayalim üçünü arka arkaya gösterebilecek bir kanalın ya sahibi olmak ya da genel yayın yönetmeni.
ertem egilmez'in neredeyse tum filmlerini hala bikmadan izlerim.. onun gibi bir adam daha gelse bugunlerde sinemamizda kriz miriz kalmazdi derim.
crow 1 benim için özeldir. vhs arşiviminde bulunan bu filmi 13 kere izledim.. sonra taxi drivwer vardır her tv ye çıkısında izlerim ..tremors filmi eğlencelidir.. geçem star max ekranlarında groundhog dat vardı bill murray yüzlerce kez izlenir bu filmde.. terminatör 2 kasılmadan izlettiri kendini.. outsider ın dediği çok film var defalarca izlenecek
contact'i kafadan 50 kez izlemisimdir (harbi soyluyorum). nightmare before christmas da bi 30 vardir. ikisini de simdi izleyelim deyin yine izlerim. edward scissorhands'i henuz fazla izlemis degilim (2 ya da uc kez izledim) ama turkce altyazili dvd'si bi ciksa 2 ay icinde yukaridakileri gecer sanirim. before the rain'in vhs si var elimde ama benim video pek bi sorunlu oldugundan izleyemiyorum. sinema anadolu her getirisinde giderdim o filme. hatta makedon alisveris sitelerini bile gezdim filmi bulabilmek icin ama nafile. back to the future icin yeterince yazilmis zaten, benim ekleyecek biseyim yok.
tv'de gorunce basindan kalkamadigim filmler var bi de. trt sagolsun notting hill ve sliding doors'u pek sik veriyor. star'dan da hababam sinifi var. kibar feyzo'yu unutmamak lazim tabi ki. verhoeven'in butun filmlerini defalarca izleyebilirim sanirim. batman ve batman returns'u unutmamak lazim. ozellikle batman returns'un penguen karakteri mahveder beni (buna benzer karakterler arayanlar tim burton'in "istiridye cocugun huzunlu olumu" kitabina mutlaka goz atmalilar).
unutmadan maverick'i ve star wars episode 4,5,6' yi ekleyip bitireyim ben. bu liste bu kadar kisa olmazdi ama gelmiyo iste akla hemen...
last boy scout - bana bir daha dokunursan seni öldürürüm.
back to the future - heey mcfly!
star wars - i got a bad feeling about this.
tosun paşa - evet bende onu soruyorum neeerde?
tango&cash - kardeşimle yattın mı?
good bad & ugly - sarışın seni o.çocuğu geri gel!
labirynth - retreaaatttt....
GREAT EXPECTATİONS - this is my heart and it's broken.
daha sebil var hatırladıkça yazarım.
hep izlediklerim
Merhaba,
- Gelecege donus (DVD'leri aldim sonunda)
- Contact
- Pleasantville
- Blue (Binoche)
- Titanic
- Dirty Dancing
- As good as it gets
- Matrix (rekorum)
Bertay
You need to log in to post a reply.