Skip to content

eline beline sağlık

9 replies · 186 views

printerson
printerson
1,034 posts
Feb 02, 2003, 03:32 AM#1348

eline beline sağlık

Geçen kanal 6'da bir türk filmi baş gösterdi. Sonra sinefil arkadaşlara filmi anlattım, adını öğrendim: Sarı Tebessüm...

Walla film fasondan fason bir entel dantel ortamda geçiyor amma velakin Mahir Günşiray'ın eline ve beline sağlık dedim. Bir kadına nasıl davranılması gerektiği konusunda adeta ders veriyor. Bu film ilkokullara ders kitabı olarak okutulmalı.

Not: Tam Hıncal yorumu oldu ama idare edin.

DO
dopey
914 posts
Feb 02, 2003, 06:47 PM#1354

sarı tebessüm konusunda printerson un yorumlarına katılmak zorundayım.. kendisi gayet güzel bir şekilde özetlemiş konuyu.. bir kısa özette ben yapayım.. nemfoman entel bir bayanla cinsel tatmine ulaşmış bir erkeğin maceraları..

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Feb 17, 2003, 11:28 PM#1504

9,5 haftayi yarim yamalak izlemis biri olarak sari tebessumu bu filme acayip benzetmistim ben. 9,5 haftayi bi daha mi izleyim yoksa filmler harbiden benziyo mu birbirine?

AN
Anonymous
743 posts
Feb 17, 2003, 11:39 PM#1506

benziyo ama kim basinger şahika tekanddan kat kat daha izlenesi iken, mahir günşıray'ın konuya yaklaşımı çok daha eğlenceli. (özellikle "işte öyle g.t gibi kalırsın" repliğini bütün hemcinslerinin ezberlemesi gerekir)

printerson
printerson
1,034 posts
Jun 22, 2003, 08:37 PM#4065

Geçen Mefisto diye bir film izledik afedersiniz elemanın tipi aynı mahir günşiray :) hani yetenekler de benziyodu...

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jun 22, 2003, 08:40 PM#4066

mephisto'daki eleman cok iyi bir oyunculuk ortaya koymustu.. haksizlik etmeyelim...

KI
Kitiara
53 posts
Aug 29, 2003, 09:20 AM#5606

bu sinir bozucu başlığı açan zat-ı muhterem büyük umutlar ya da benzeri filmler hakkında ne düşünüyor merak ettim. onlarda da bir erkeğe nasıl davranılması gerektiği konusunda ders verildiğini düşünmüyorsa biraz ezik bir şahıs olduğunu ve onu böyle bir başlık açmaya iten şey her ne ise akıllanması için bir kaç kez daha yaşaması gerektiğini düşünmeye başlayacağım.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Aug 29, 2003, 09:43 AM#5607

Kitiara wrote:
bu sinir bozucu başlığı açan zat-ı muhterem büyük umutlar ya da benzeri filmler hakkında ne düşünüyor merak ettim. onlarda da bir erkeğe nasıl davranılması gerektiği konusunda ders verildiğini düşünmüyorsa biraz ezik bir şahıs olduğunu ve onu böyle bir başlık açmaya iten şey her ne ise akıllanması için bir kaç kez daha yaşaması gerektiğini düşünmeye başlayacağım.

mesaj hiç hoş değil.Hele ki bu forumda ilk mesajını atan biri için hiç hoş değil.Forum konusundaki espritüel yaklaşımı ciddiye alıp feminist naralarla hedef göstermek yanlış.Biz burada eğleniyoruz,bilgileniyoruz...Ama sadece o kadar...Bu arada Mahir Bey'in performansından etkilenmeyen karşı cinslere literatürde frijit ibaresini kullanmalılar bunu da belirteyim...

KI
Kitiara
53 posts
Aug 29, 2003, 10:15 AM#5609

Film: Sarı Tebessüm
Başlık: Eline Beline Sağlık
Yorum: Mahir Günşiray'ın eline ve beline sağlık dedim. Bir kadına nasıl davranılması gerektiği konusunda adeta ders veriyor. Bu film ilkokullara ders kitabı olarak okutulmalı.

Feminist olduğumu da nereden çıkardın. Bu yazılanların hoş olmadığını belirtmek için mutlaka feminist mi olmak gerekir. Ayrıca espri içerdiği de dışarıdan bakınca pek anlaşılmıyor.

Foruma bu şekilde balıklama dalmak istemezdim ama kendimi tutamadım. Bir kaç gündür forumdaki mesajları okuyorum ve pek fazla bayan kullanıcı olmadığını gördüm. Mesajıma gelen bu cevabın ardından da "Haa anlaşıldı, peki o zaman ben çekiliyim siz beyefendiler erkek erkeğe takılmaya devam edin" demek geldi içimden. Ama forum güzel takılmaya devam edeceğim.

Bu arada Mahir Günşiray iyidir!

Last edited: Aug 29, 2003, 12:18 PM (1)

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Aug 29, 2003, 10:22 AM#5610

aslında yanlış anlamışsın...
ilk mesajını belirtirken biz burada erkek erkeğe takılıyoruz manasından ziyade daha kimseyi pek tanımıyorsun bu sebeple önyargılarından sıyrıl demek istedim...

neyse hoşgeldin...

You need to log in to post a reply.