Skip to content

son sözler

4 replies · 131 views

AN
Anonymous
743 posts
Feb 07, 2003, 04:11 PM#1407

son sözler

gider ayak söylenen sözler pek bi karizmatik olur bu film aleminde. Ülkemde en popüler son sözler "bi dalıp çıkıcam" ile "bana bişey olmaz" iken fimlerde böyleleri var:

-Freeedddoooommmm / (W.Wallace - Braveheart)
-Clever Girl / (avcı kılıklı kişilik raptor'ın onu punduna getirdiğini kavradığında - Jurassic Parc)
-Become vengeance, David. Become vengeance. She begged for her life, detective. She begged for her life and for the life of the baby inside her. (freeman'a). Oh he didn'y know that. (john Doe - Seven)
-What time is it - (Dean Keeton - usual suspects)

DO
dopey
914 posts
Feb 13, 2003, 11:42 PM#1449

**haluk bilginerin **masumiyet filminde "orospusun lan sen ..bana da vereceksin" ile başlayan ve bağarmaktan yorulup dizleriyle karışık götü üzerine çöküp sızarken ,yavaş yavaş ,nefes nefese, orospu orosupu deyişini unutamam ..
orospu diye diye sızar ve sabahı beklemeden uyanıp kafasına kurşunu sıkar. acılı ölümlere alternatif bir son söz..

DO
dopey
914 posts
Mar 11, 2003, 12:50 PM#1711

-ırazın başını boş koma hacı hakkını da helal et.

fikret hakan, dokuz dağın efesi: yönetmen: metin erksan yapım yılı . bayağı eski. siyah beyaz.

bulun izleyin orjinal bir film türk sinemasının kıyıda kalmış yapımlarından biri.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
May 19, 2003, 04:22 PM#3043

Amerikan sinemasında dikkat ettiniz mi bilmiyorum,çoğu filmin sonunda yönetmenler "öyle bir laf koyayım ki otursun seyirciye bi daha unutmasın" uğraşı içinde kendilerini çok kasıyorlar...Ve genelde bu tür kasılmaların olduğu filmler hep seyircide fos bir vizyon bırakıyor...

printerson
printerson
1,034 posts
May 20, 2003, 05:12 PM#3063

valla hakim beyim!
Bizim aga ölmiştir. Duydum köyü bir başka aga satin almiştir. Marabalar eski agayi arar olmiştir. Şimdi sana soruyorum: Suçlu kim?

Kibar Feyzo

You need to log in to post a reply.