8 mile
9 replies · 163 views
ben de şöyle ters bir düşünce uyandırdı. sen sitemin kafasına sokıym diye bağıran şarkı sözleri yaz sonra da bir tuhaf sistem filmiyle kop gel. daha filme gitmeden eminemin isyankarlığını fason bulmaya başladım. gerçi görmeden konuşulmaz ama fragman bana bunu hissettirdi der geçerim.
valla eminemi oldum olasi sevmedim. siz isterseniz tipik best-seller onyargisi deyin.. ama bu adam bir yana onun hayranlarina da oldum olasi kil olmusumdur. bu kadar birbirine benzeyen, bu kadar ayni seyi seven veya sevmeyen kitle en son MetalicA'cilarda gormustum. uzerinize afiyet cocukken ben de bir metalikaciydim. simdi komik geliyor. her sey etiket. marjinal olabilmenin de belli giysileri var. giyebilene... bana bir kac beden kucuk geldi..
ben emineme karşı kayıtsız biriydim. bir kayıt ararsak da negatif olabilirdi. ne zaman ki klibi gördüm, fragmanı izledim "oooh burdan çok polemik çıkar" dedim ve birden eminemi beğenmeye başladım. bugün sinemalara da gelcekti sanırım.
kesin gitçem
aslanım eminem
film bok gibi. eminem en ebleh hali ile sağda solda dolanıp duruyor. bir de spoiler vereyim. eminemin düdüklediği sarışın kız daha bir ton erkekle daha birlikte olup bizim çocuğu boynuzlucak. koskoca adama godoş payesini biçmişler ya. paranıza yazık
o kadar gidip beğencem diye gaza gelmiştim amma velakin gazım bi kaçtı ve gitmedim.
tükürdüğümü yalamak konusundaki becerimden dolayı kendimi kutluyor ve eminemin bir daha filmine kendimi saklıyorum. Ama polemik isteyen varsa hemen pulp kısmına bir "emrah the little" başlığı atsın ve emrahı savuniym hemen.
You need to log in to post a reply.