Lanet olası Show programları..
9 replies · 200 views
Lanet olası Show programları..
Nerden çıktıklarını hatırlayamıyorum bir türlü ama ne zaman ana haber bültenlerinde yer almaya başladıklarını iyi hatırlıyorum..* Reha --the king of anchorman*-- muhtar sayesinde hülya avşarın abukluklarını ana haber bültenleri içinde görmeye başladık..
Televizyon şovların çeşitlilik gösterdiğini belirterek bir sınıflama yapmak istiyorum..
Sabah Showları: şebnem murat ikilisi star tv de popüler yaptı bu türü .. hiç sevmediğim kalitesiz Sululuk şaheserleridir.. 1 erkek ve bir kadından oluşan sunucu çiftine sahiptirler.. bu sunucular inceden inceye sürekli birbirleri ile flört ederler.. show a canlı bağlanan işlerini bitirmiş ev hanımları sunucularımıza birbirlerine ne kadar yakıştıklarını söylerler.. sunucularımızda biz sadece arkadaşız derler.. bu diyologlar sürer gider..
Öğlen ve öğleden sonra Showları..
Seda sayan gülben ergen, güllü örnek verilebilir.. fakat en popülerleri Esra ceyhandır..a z ye kült olmuş bir televizyon programı artık.. programda her şey var.. zıpır bir back vocal.. arada sırada dekolte giyinmeyi ihmal etmeyen ve böylece genç erkeklerden oluşan bir izleyici kitlesi oluşturan sunucu.. aşçı ,zavallı konukları , mayhem ve göz yaşı.. kısaca her şey var.. birde belirtmeden geçemeyeceğim güllü hanım şovunda bağarmadan konuşamıyor..
Akşam showları.. hülya ibo özcan deniz.. bir alay ünlü insan bu show işine girdi.. bu showlar bol bağrış çağrışlı bir formata sahiptirler..hiç biri ilgi alanım içinde değil.. o yüzden pek ahkam kesemeyeceğim..
Gece showları: orhan boranla başlayan rüstem batum la devam eden bu showlar uykusuz bir insan benim izlencemdir.. okan bayülgen ve beyazıt öztürk yeni nesil olarak boy göstermekteler ektrenda .. beyaz her zaman aynı performansı sağlayamasada bayülgen çogunlukla anlını akıyla çıkabilmekte showdan..
Sizin düşüncelerinizi beklemekteyim dostlar..
şindi katıldığım noktalar olmakla beraber bu topicin başındaki "lanet olası" ifadesini görür görmez tüylerimin diken diken olduğunu belirtmeden geçemiyciğim. abijim sanat sepet olaylarıyla ilgilenen bir şahsiyet ne zaman iki dakika popülere bok atmadan durabilcek çok merak ediyorum. Madem sinefilim, dışa kapalı bir sistemim var falan deniyo da neden durup durup popülerle ilgileniliyo henüz içinden çıkamadım. Walla sinefiller günün birinde anektot insanı olmaktan yorum insanı olmaya yönelik sinema eleştirilerini yapmaya başladıklarında dişimi kıracam. Ama yine de böyle bir konunun gündeme gelmesinden dolayı dopey arkadaşıma teşekkür etmeliyim.
- Bu programlar ucuz televizyonculuğun olmazsa olmazıdır.
- Kitle bundan hoşlanıyor.
- Kitleye daha iyisini yaparsan ondan da hoşlanır.
- Esra Ceyhan'a ve o programda emeği geçen herkese kafam girsin.
1- bu programlar olmadan da ucuz televizyonculuk olur (tv5 - bbc prime)
2- kitle çocuklar boğmasın'a hasta ama ben bu duruma her türlü lafı ederim. ancak bu durum sadece bizde değil sanırım her yerde böyle. ally mcbeal'e de oraların kitlesi hasta. (ne var yahu o dizide patladım ben sıkıntıdan)
3- kesinlikle doğru.
4- o programdan herkesi kovup, günde 12 saat davulcuyu yayınlasınlar başka kanala bakarsam namussuzum.
şimdi popüler olana saldırı kısmına tam anlamıyla katıldığımı söyleyemem. (misal: cem yılmaz). ayrıca bu hususun sanat sepet severlikle de bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ha bu tip proglamlar gerekli mi evet belki. ama bu programlar değil.
ya konuya girdim de çıkamıycağımı farkettim. istediğimi anlatamadığım gibi söylemek istediğimin tam tersi mealler çıkıyo yazdıkça. sonra yine deniycem
yunus - müslüm şov müthiş. iki tane konuşamayan, deneseler bile ne dedikleri anlaşılmayan adam bir de onlaraı tercüme etsin diye konmuş esra balamir. nefis ki ne nefis.
SS- seren serengil abla da tam bir facia. cok keyifli. hararetle tavsiye ederim.
Serenin programda zıçtığı lafı aktarmak isterim...
..."İleride bir gastenin köşesinde yazar olmak istiyorum. Gönül abla gibi bişeyler yane. Tabi şimdi haddim değil ama çalışırsam başarabilceğimi düşünüyorum. Olur inşallah"...
olur niye olmasin. neyi eksik, yaane...
You need to log in to post a reply.