sevişmekle zikişmek arasındaki ince çizgi
Locked4 replies · 111 views
sevişmekle zikişmek arasındaki ince çizgi
her merakımı celbmiştir acaba s.k-mek eylemini zengin türkçemize kim kazandırdı diye. filologlar dillerinin kökenini doğadaki ses benzeşimlerini dayandığını söylerler. bu kurama göre ingilizcedeki fuck kelimesi bir nebze anlaşılır olmaktadır. netekim malum faliyet içersindeyken fak fak ses çıktığı duymuştum vajina denen tapılası organdan fakat akabinde bu sesler fart fart diye bir feryata dönüşmüştü o ayrı bir başlıkta incelenebilecek bir konu.
peki sevişirken sev sev diye bir ses çıkartabilen oldu mu ? hangi iki vucudu birbirine sürtersen sürt sev sev diye bi ses çıkmaz.
çoğu seks deneyimi sevişmeyle başlayıp zikişme ile bitmez mi..
o zaman sevişmek zikişmenin ilk aşamasında yer kaplamaz mı..
hayat ilginç değil mi ?
bu dertlerime çözüm bulabilecek arkadaşların cevaplarını beklemekteyim..........
ne cektin abicim sen, kopardin, yerlerde surundurdun beni gulmekten. sevgili moderatorlerimiz bu basligi silecek falan olursa lutfen dopey'in mesajini bir yere falan arsivlesinler once. muzelik lan bu.
konunun açıldığı forum alanından yola çıkarak sevişmenin ve zikişmenin diğer bir sanat türü olduğunu da anlayabiliriz.
Konuya her ne kadar bir dilbilimci edasiyla yaklasilsa da edadan oteye gidememis. Varsa, topic'in "adult forum"lara tasinmasini yoksa da açana allahin akil fikir vermesini diliyorum. bi de yuh diyorum (icimden geldi)...
bukowski, boris vian'severlik ile fatih altayli agizi severlik arasindaki ince cizgiyi de ayirmak gerek sanirim.
Pumpkin King wrote:
ne cektin abicim sen, kopardin, yerlerde surundurdun beni gulmekten. sevgili moderatorlerimiz bu basligi silecek falan olursa lutfen dopey'in mesajini bir yere falan arsivlesinler once. muzelik lan bu.
valla silmeye benim de elim varmadı. arada sırada bizi gülmekten parçalayan mesajlara da karşı değilim. her ne kadar martyn'in tepkisinin haklı yönleri varsa da, şöyle bir topic açan yüksek kafa yapısına da sempati duymadan edemedim. dolayısıyla topic i kilitlemekle yetinip müzelik statüsünü bu alanda almasına karar verdim.
karar ayrıntıları:
1 - bu başlık örnek dava teşkil etmez.
2 - aynı sebepten mesajlarda grekoromen üslüp tercih edilmesi rica olunur.
3 - temyiz yolu kapalıdır.
This topic is locked, no new replies can be added.