Audiogalaxy için 1 dakikalık saygı duruşu
6 replies · 195 views
Audiogalaxy için 1 dakikalık saygı duruşu
Bu sabah işe gelip audiogalaxy'i actığımda ağlamaklı oldum. Napster'dan sonraki en büyük mp3 paylaşım sistemi de gözünü para hırsı bürümüş aç gözlü canavarlara daha fazla dayanamamıştı. Ama içimdeki umut sönmedi. Kısa zamanda yeni ve daha iyi bir sistemin çıkacağını adım gibi biliyorum. Bizi yıldıramayacaklar.
sıçtık yani desene.. :( :x
saygı duşunuzu saygıyla karılamakla beraber her ne kadar çok iyi olmasada winmx adlı değiş tokuş programını tavsiye ediyorum.. aynı zamanda kazaa media desktop ta fena sayılmaz .. iyi birşeyler bulam olursa lütfen foruma eklesin.
napster nerdesin napster....
kaza kadar popüler olmasa da imesh te sağlam bir paylaşım programı. dolaylı olarak server üzerinden işlediği (paylaşım sırasında diğer makinaya bağnaıyorsunuz) için de sanırım kolay kolay kapatılamaz.
ilginç not: yıllar sonra bile sinefildeki bir topiğe cevap verildiğine göre buradaki hiç bir konu eskimez :)
valla edonkey ile .rar, .ace ya da .zip olarak arsivlenmis full albumleri indirmek bugune kadar ki en kolay ve guzel yontemlerden biri. ben bi kac ay once bunu kesfettim, mutluyum.
You need to log in to post a reply.