Super 8 Kameramı Satıyorum
5 replies · 184 views
Super 8 Kameramı Satıyorum
İhtiyaçtan dolayı Revue marka Super 8 Kameramı satıyorum :( . Fiyatı 60 milyon, Ankara dışı olursa + Kargo ücreti.
Özellikler:
- Model : Revue Direct Sound 8 (sesli),
- Chinon Reflex Zoom Lens F:1,7 7,5 ~ 60mm lens + Brillant Skylight 58mm ve çıkartılabilir paralight siperlik,
- Manuel ve Otomatik Zoom, 5 Zoom hızı,
- 6 adet kalem pille ya da adaptörle çalışabilme,
- Gece ve Gündüz Filtresi, ve filtre koyuluğunun ayarlanabilmesi,
- Stereo ya da Mono mikrofon girişleri, iki kademe audio gain özelliği,
- Metre ve feet olarak kaset sayacı,
- Tripod, ışık ve mikrofon vidaları,
- Locked ve Touch deklanşör,
- Batarya ölçme ışığı.
Çok temiz ve güzel bir makine. Paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorundayım. İsteyenlere Super 8 projektör de bulabilirim. Ayrıca filmleri alabileceğiniz adresleri de veririm.
Last edited: Jun 22, 2002, 11:00 PM (1)
acaba elinde 16mm. kamera var mı? bir ara elime çok güzel bir 16mm rus malı bir kamera geçmişti ve tertemizdi. benden önce bir arakadaşa söz verdiğinden alamadım. gerçi filmler çok pahalı ama... heves işte..
(bu arada 8mm.yi baya ucuza satıyormuşsun)
Şu ana kadar hiç 16 mm kameram olmadı ancak 16 mm projektörlere çok rastlıyorum. Bir bakayım belki 16 mm kamera da bulabilirim. bulursam haber veririm. Ayrıca 16 mm sinema filmleri satan bir adam tanıyorum. oldukça iyi biri ve geniş sayılabilecek bir Türk filmi arşivi var. Adı sanı duyulmamış filmler de bulunabiliyor. Filmlerin makarasını 15-20 milyon arası fiyatlarla satıyor. En son "Ringo Kazım"ı gördüm adamda. Ben Ankara'da yaşıyorum, ve bu adamın dükkanına yakın sayılırım. İsteğiniz olursa yardımcı olabilirim:)
Kamerayı ucuza satıyorum, çünkü maddi açıdan sıkıntıdayım. Yoksa kameranın herhangi bir arızası yok:) :) Hatta alan kişiyle anlaşırsam, ileride maddi durumumu düzeltince, kameraya tekrar talip olabilirim:)
Re: Super 8 Kameramı Satıyorum
ilgileniyorum lakin fiyatta takistlendirme konusunda bilgi istiyorum..
En fazla iki taksit yapabilirim, o da şu şekilde olabilir:
40 + 20 milyon tl?
bu şekilde olursa olabilir, çünkü çok acil paraya ihtiyacım var.
Şu anda kameranın bir fotoğrafı yok ama, google arama motoru ile, "REVUE SUPER 8 CAMERAS" şeklinde bir sorgu yaparsanız Revue'nün diğer modelleri hakkında teknik bilgiler bulabilirsiniz.
Umarım taksit uygundur.
Görüşmek üzere
Kamera hala satılıktır ilgilenen varsa bana email aracılığıyla ulaşabilir:
ercaninan@tr.net
You need to log in to post a reply.