Skip to content

x-men 2

11 replies · 114 views

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
May 07, 2003, 12:37 PM#2562

x-men 2

dün aksam gittik ailecek, dilimiz tutuldu resmen.
kardesim ne güzel film yapmis adamlar! nightcrawler'li acilis zaten bomba gibi olmus. peki ya colossus'un olayina ne demeli? wolverine zaten canavar'in önde gideni. üstelik filmin gerilimi nerdeyse hiç düsmüo. çizgi roman okurlari için de gayet tatmin edici oldugunu düsünüyorum, izlememis ya da sevmemis olanlari ayipliyorum(evet, belki magneto'nun lambanin cini bakisi ve durusuyla uçtugu sahne boktan olabilir).

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
May 07, 2003, 01:01 PM#2566

filmin sonlarinda jean gray'in yaptigi biraz rahatsiz edici. olmasa daha iyi olurmus. onun disinda super film. ucma sahnesi ise en sevdigim kisimlardan oldu, ozellikle uydu misali etrafinda donerek korumalik yapan iki bilye olayina bittim. rebecca ablamizi da gercek haliyle gorduk filmde, sevindik. ne hatun be.

DO
dopey
914 posts
May 07, 2003, 01:07 PM#2569

açılış kesinlikle takdire şayani bomba gibi- fan-dabidubi-tastic.. wolwerine hayvanlar gibi koyuyo kendini ortaya, o kurtta herhalde 2 kilo t.sşak var..
pro xaiver baba filozof duruşlu ağır adam bakışlı.. magneto da kötülüğün dayanılmaz hafifliği.. rogue da vamp kadın emiş potansiyeli var.. genel olarak iyi bir çizgi roman uyarlaması-- pyro karakteri tam oturmamış gibi daha sert bakışlı bi insan evladı lazımdı o role-- geri kalanlar idare eder.. bide başlarında sabi sübyan görünüşlü ama toy görüntüsünün altında büyük bir yetenek barındıran brian singer olunca sonuç belli::::::: gidin izleyin ihya olun...

VI
ving
Super Moderator
876 posts
May 07, 2003, 01:14 PM#2572

Bence de Magneto'nun uçarak kaçma sahnesi filmin en iyi sahnelerinden biriydi.
Ama film genel olarak beni tatmin etmedi. İlkinden daha iyi olmuş, karakterler fazlalaştırılmış, konu ve aksiyon daha iyi ama filmin özellikle açılış sahnesinden sonraki yarım saati beni filmden biraz soğuttu. Daha çok ne kadar aksiyon olabilir bilmiyorum ama konuya çok yavaş girmişler. Özellikle Iceman'in evindeki sahneler, ailesiyle diyalogları falan çok yapay geldi bana.
Bu arada Rebeca ablamızın adamın üstüne atladığı sahne Femme Fatale'yi hatırlattı bana. Kendisi yeryüzünün en seksi yaratığı bana kalırsa.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
May 07, 2003, 01:57 PM#2591

bir türlü fırsat bulup izleyemedim daha.ilk film beni fazlasıyla memnun etmişti.ikincisinden de son derece umutluyum.insan ister istemez bu kadar zamandır niye çekilmedi diye sormadan edemiyor.teaser fragman oldukça iyiydi...

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
May 08, 2003, 02:24 PM#2676

majere, buraya yazmayi unutmussun.

Majere
Majere
982 posts
May 10, 2003, 08:53 AM#2768

Pardon abi.

İzleyin arkadaslar. Baya bi gusel olmus. Cizgi roman hissini ve heyecanini yaratan sahnelerle dolu ozellikle başı ve malikanenin saldırıya ugradıgı yer. walla wolverine'deki dassak olayinda tamamen haklisin dope.
Isterseniz size cizgi romanlarda olup da filmlerde bos gecilmis bir kac detaydan bahsedeyim.
Mesela aslinda Night Crawler (my name ist Kurt Wagner) aslinda Mystique'in oglu.
Lady Deathstrike da wolvie'nin eski manitasi. Adamantgiller.

Bu arada Collosus'un varligi pek bir guzeldi 3. filmde (ki olcak Halle Berry'nin 3 filmlik anlasmasi var) Colosus asil kadroya alincak gibi geliyo bana. Keza gozlerimiz hala Beast'i (Hank McCoy) ve Gambit'i (Jacues Remy)aradi. o ayri.
Bu arada filmin sonunda Jean Grey'in yaptigi sey (kimseye spoil etmek istemiyorum ama) geri donusu olmayan bir sey degil...

Dare Devil(Metin Senturk) hayal kirikligindan sonra cizgi roman hayranlarina ilac gibi gelde massalah.

LY
lynch2046
109 posts
May 12, 2003, 09:21 PM#2824

Magneto:Adın ne?
-John
Gerçek adın?
-...
X men 2;toplumun ötekileştirme işlevi yanında,ötekilerin ötekileştirme işlevi üzerinde de duruyor ve bununla birçok politik açılıma müsait bir duruma geliyor.Singer kamerayı bir ticari filmden beklenmicek yerlerde dolaştırıyor(haplı bira) ve inanılmaz bir görsel tat yaratıyor.Ben ilk filmi de çok beğenmiştim 2. nin se "aştığını" düşünüyorum.Mystique in potansiyelinin çok farkında olan Singer,onu müthiş kullanıyor.(Rebecca Romjin Stamos kadar seksisi olmadığı konusunda ving le hem fikirim)
hemen görün!

Majere
Majere
982 posts
May 13, 2003, 01:24 AM#2825

pyro

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
May 13, 2003, 07:48 AM#2829

dün aksam nerdeyse sadece bu film üzerine konustuk ve su kaniya vardik ki, x-men çizgiroman uyarlamalarinin çitasini bayaa bi yükseltti, dolayisiyla bunun arti getirilerini umariz önümüzdeki senelerde görücez.
bu arada HULK'un da yakin zamanda gelecegini unutmamak lazim. trailer'i harikaydi. zaten ang lee çekmis, ne kadar kötü olabilir?.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
May 13, 2003, 07:52 AM#2830

ne tesaduftur ki dun aksam biz de x-men hakkinda baya bi konustuk bomanti'de. ayni kanida oldugumuzu soyleyebilirim.

Majere
Majere
982 posts
May 13, 2003, 09:09 AM#2833

Cocuklar turkiye X-Men'i konusuyor. Buna arkanızı dönmeyin.

You need to log in to post a reply.