hayvan mezarlığı
7 replies · 183 views
hayvan mezarlığı
dün gece bu filmi tekrar seyrettim. hoş belki bu konuyu uyarlamalara açamalıydım ama buraya daha uygun geldi. gerçekten eski korku filmlerini özlediğimi hatırladım. ağzı yüzü kaymış karakterler, sandalyede oturuup sigara içen yaşılı adam figürü, çocuk, di di di diye çınlayan müzil gibi bütün öğeleri kullanımış nefisti.
Hayvan Mezarlığı kitabını okuduktan hemen sonra izlediğim için bunca yıllık sinefillik yaşantımda beni en çok hayalkırıklığına uğratan filmlerden biri olmuştur. Genel olarak kötü bir film değil ama ağırsiklet kitabının yanında hafifsiklet kalıyor.
Ben de birkaç ay önce filmi yeniden izlediğimde FSTNDNTLS.'un hissettiklerini hissetmiştim. Filmin her yanını saran o çürümüşlük hissi. Her şeyin bilgisayar efektleriyle halledildiği günümüzde eski korku filmlerindeki o bildik numaralar insana keyif veriyor.
Klasik korku filmleri... Pulp için iyi bir topic olabilir doğrusu.
HAYALETİN GARİP HUYLARI benim hayatım boyunca en sevdiğim hikaye kitabı olmuştur. Ama nedense bu kitaptan çekilen hiçbir hikaye iyi bir sonuç vermemiştir. Mangler, Sometimes They Come Back ve Children of the Corn. Mısır'ın Çocukları yine aralarında iyidir ama kötü bi korku filmidir. 2. ve 3. sü de çekilmişti, onlar da kötüydü.
Daldan dala atladık ama South Park'ın Children of the Corn'la dalga geçen bölümü vardı, izleyen var mı? Mad Max karışımlı süper bi bölümdü.
ving wrote:
HAYALETİN GARİP HUYLARI benim hayatım boyunca en sevdiğim hikaye kitabı olmuştur. Ama nedense bu kitaptan çekilen hiçbir hikaye iyi bir sonuç vermemiştir. Mangler, Sometimes They Come Back ve Children of the Corn. Mısır'ın Çocukları yine aralarında iyidir ama kötü bi korku filmidir. 2. ve 3. sü de çekilmişti, onlar da kötüydü.
Daldan dala atladık ama South Park'ın Children of the Corn'la dalga geçen bölümü vardı, izleyen var mı? Mad Max karışımlı süper bi bölümdü.
o bölümü izlemedim ama south park beni gülmekten öldürüyor.madem yeri gelmiştir bir de benim aklıma bir binada mahsur kaldıkları bölüm geldi.daha mahsur kalalı iki dakika olmadan içlerinden birini seçip açız diye yiyorlardı.iki saatlik sürede cemaatin yarısı kurban edilmişti.
bir de bu stephen king hikayeleri arasında solunum metodu diye bir öykü vardır.spoiler lık olmasın diye yazmayayım ama müthiş bir hikayedir.
You need to log in to post a reply.