Skip to content

Best flying actor is ...

7 replies · 167 views

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
May 17, 2003, 01:41 PM#3012

Best flying actor is ...

Dun gece neo'yu gordukten sonra ister istemez bir superman-neo karsilastirmasi yaptim kafamda. Valla ne diyim, neo sanki pek kasiliyodu ucarken. hele kalkista falan baya bi zorlaniyodu. amma velakin superman'i de oyle neo gibi arkasinda tirbulans yaratacak sekilde ucarken goremedik bi turlu. bi dunyayi tersine dondurup zamani geri alma muhabbeti vardi iste. Neyse bu ikiliyi karsilastirma isi uzun surer, ben zaman kaybetmeden diger ucanlara geceyim.

• the ninth gate - emmanuelle seigner - the girl, seytanin usagi
    topu topu iki sahnede gorebiliyoduk hatunu zaten ucarken ama o da belli belirsiz. hele ki rihtim miydi neydi orada merdivenden inerken cogu kisi farketmedi bile. ama guzel ucuyodu ne diyim.

• warlock - julian sands - warlock
    villains basligina mesaj girerken aklima geldi bu da. ortakuldaydim izledigimde. vaftiz edilmemis bi cocugun yagini mi ne icmesi gerekiyodu ucabilmek icin. ama bizim iyi karakterler arabayla tam gaz giderken bunlari oyle bir gecer ki of of

• x2 - ian mckellen - magneto
    alet-edevat yardimiyla da olsa basbaya ucuyodu amcam kasila kasila. ama en cok etrafinda donerek korumaligini ustlenmis iki bilye cezbetti beni.

aklima gunduz vassaf'in pazar gunleri radikal'deki ucmakdere kosesi geldi simdi de, ne alakaysa :)

DO
dopey
914 posts
May 17, 2003, 05:44 PM#3019

neo baştan beri uçmaya takmıştı sanırım ilk filmde i beleive i can fly gibisinden laflar etmişti yanılmıyorsam.. kalkışta ki olay kasılmadan değil fiyaka atmaktan ileri geliyor sanırım.. reloaded filminde fransa alplerinde amerikanın bir metropolüne sanırım new york 20 dakikda uçuyor-- concorde gibi maşallah...

x men çizgi filminde rouge uçar.. uçarkende seksidir yürürken de

birde million dollar hotel filmim de izzy goldkiss ile tom tom uçabileceklerini düşünürler ama tam anlamıyla uçamazlar bi türlü..

Majere
Majere
982 posts
May 21, 2003, 11:53 AM#3074

Superman boyle ucarken bir sey gorur dikkatini ceker o tarafa dogru ucmaya baslar ya filmde bayagı cool gorunur yaaa...

Bi de superman cizgi romanindan bir sahne aktarayim:

Dunya'da bir deprem yaratacak bir olay olur yer catlar yarılır. Lavlar filan cikacak. Clark ucarak gelir. Bakicak ki bu yarık kapanmak bilmiyor lavlar tehlike yaratiyor. Ucarak gider bir telefon diregi kapar. o direkle beraber millerce kabloyu da koparir ve Yarık'ı diker. Evet ayni sökük diker gibi diker.

VI
ving
Super Moderator
876 posts
May 28, 2003, 03:05 PM#3363

Johnny Depp'in Fear and Loathing In Las Vegas filminde uçarken uçtuğunu düşlediği bir sahne vardır. İyidir. Terry Gilliam Baron Manchusen'i de uçurmuştu galiba.

SO
SOLAS
236 posts
Jan 16, 2004, 06:14 PM#7796

Sylvester Stallone'nin ''Escape to Victory''(Zafere Kaçış) filminde penaltı kurtarırken yaptığı enfes plonjon sadece futbol sahalarımızda değil sinemalarımızda da sıkça görmek istediğimiz uçma sahnelerindendir.

Ek: Yine yukardaki filmde Edson Arantes do Nascimento' nun yaptığı röveşata ile Küçük Golcü Tsubasa'nın uçuşları da ilk aklıma gelenlerdir. :D

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Jan 19, 2004, 08:31 AM#7855

kaleci uçuşlarından bahsetmişken mean machine'deki monk jason statham'ın uçuşlarını ve hayallerini unutmamak gerekir...

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Jan 19, 2004, 12:21 PM#7861

terry gilliam'in uçan baska bir karakteri de brazil'deki sam lowry'dir. muhtesem denilebilecek bir kostumle uçar. sonra da uyanir.

CA
caggins
472 posts
Jan 20, 2004, 08:22 PM#7902

Batman uçamaz belki ama güzel süzülür.

You need to log in to post a reply.