vefat
4 replies · 128 views
vefat
john frankenheimer öldü ..cümleten basIMIZ sagolsun..büyük yönetmendi..özellikle birdman of alcatraz IN hafIzamda ve kisiligimdeki yeri ayrIDIR.. her ne kadar son otuz senedir pek iyi ishler cIkartamasada ..didinmeyi hic bIRAKmaDI .. inishli CIKISHLI Bir hayaTI olan yönetmendi.. hepimizin izledigi bir kac filmi varDIR.ama ben pek göze carpayan bir tv fiminden bahsetmek istiyorum
burning season-- Raul Julia ve Sonia Braga NIN bir cifti canlanDIrDIGI bu fimde r.j amazon ormanlarINIn yok edilmesine karSI CIKAn bir kaukcuk iscisini oynuyordu.. frankenheimer IN en katI anlaTIMLI filmidir..
vakti zamanINda cine 5 te gösterilen bu filmle karsILASIRSANIz kaCIRmaYIn izleyin derim ben..
I never walk into a place I don't know how to walk out of.... from ronin___ R.I.P
sizden de birseyler bekliyorum beyler hadi biraz farkenheimer üzerine konusalım
sadece merak
Önceki gün huzur içinde ölen ben sadece sinefil yetkililerinin bunu nasıl anladıklarını merak ediyorum.
Ronin'deki araba kovalamaca sahnelerinin muhtesemliginin ardindan BMW icin bir kisa film cekmisti "ambush" adinda. Hızlı baglantisi olanlar www.bmwfilms.com adresinden izleyebilir. Ve ne yazıkki bu son filmi oldu (TV icin cektigi bir filmi saymazsak).
Önceki gün huzur içinde ölen ben sadece sinefil yetkililerinin bunu nasıl anladıklarını merak ediyorum.
sanırım bu da radikal gazetsinden. haberin kaynagi olarak radikal gozukuyor cunku.
Yetkili biri sayılmam ama benim kanaatime göre bir çeviri hatası söz konusu. Belki de aceleye gelmiş. Hani ihtiyara gider ayak da olsa selamımızı çakalım diye. Radikal gastesiyiz ya. Hani Kültür-sanat falan. Başarılarının devamını dilerim.
TURGUT ÖZATAY
bende john frankenheimer a üzüldüm( R.I.P).Bu arada türk sinemasının en iyi 'KÖTÜ ADAM'larından TURGUT ÖZATAY ı haziran ayının sonunda kaybettik(sanırım 26 sı) burdan kendisine teşekkürlerimi iletiyor ve önünde saygıyla eğiliyorum özellikle şimdi aklıma gelen bir KEMAL SUNAL(R.I.P) filmindeki sahnesiyle hatırlayacam onu HUZURLU UYU KÖTÜ ADAM!
You need to log in to post a reply.