Skip to content

eskişehirdekiler!!! toplanın!

10 replies · 245 views

RE
realradar
3 posts
Jun 08, 2003, 01:35 AM#3720

eskişehirdekiler!!! toplanın!

merak ediyorum...forumlarda eskişehirde bir sürü kişi var...bu insanların dertleri belli...iyi güzel ama acaba neden bir araya gelip bişeyler yapmak denenmemekte...hani küçük bir yapılanma oluşsa diyorum...bu sadece insanlara alet edavat temini işlevi için bile olabilir...
kısa filmler çekilse...sonra tekrar çekilse....hani hiç durmasa bu işler devamlı olsa...
ne güzel olur di mi?

MO
mortradamus
148 posts
Jun 08, 2003, 12:03 PM#3723

bir yapılanma yok ama önemli sayıda sinefil insanı günün muhtelif saatlerinde ikinci kat cafe'de bulunuyor. yani ikinci kat'a gidip, ortaya "kim ulan şu dopey ya da printerson" diye bağırırsan, şansın varsa biraz da tabi, cevap alma olasılığın var. bir de buranın eskiden sinema kulübünün resmi sitesi olduğunu, film çekmekle ilgilenen üyelerinin film çekme işini bu yüzden muhtelif yollarla hallettiklerini, kalanının da film çekmek gibi bir dertlerinin olmadığını hatırlatırım.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jun 08, 2003, 02:19 PM#3728

sinefilin guzelligi henuz birbirinin yuzunu bile gormemis kisilerin burada tatli tali sinema konusabiliyor olmalari.

burada bulunan bir cok kisi bir araya gelip film cekmek, senaryo yazmak vs. isteyebilir. sinefilin burada yapabilecegi tanismalarina vesile olmak olabilir.

ayni bicimde sinema ile cok yakinen hasir nesir olup da film cekmek gibi bir dusuncesi olmayan pek cok kisi de tanisiyor, cay iciyor, lafliyor, bilgilerini ve zevklerini paylasiyor. muzigi cok sevmek icin bestekar olmaya gerek yok diyen bu kitlenin bir cogu iliskilerini net disinda da surduruyor. hem de keyifle...

hic bir sey yapmasak da tanismak da guzel bir baslangic..

Not: adminlerin bu topici eskisehirde bir sey yapmak ile birlestirmesinde fayda var...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jun 08, 2003, 03:35 PM#3737

Re: **eskişehirdekiler!!! toplanın!**

realradar wrote:
merak ediyorum...forumlarda eskişehirde bir sürü kişi var...bu insanların dertleri belli...iyi güzel ama acaba neden bir araya gelip bişeyler yapmak denenmemekte...hani küçük bir yapılanma oluşsa diyorum...bu sadece insanlara alet edavat temini işlevi için bile olabilir...
kısa filmler çekilse...sonra tekrar çekilse....hani hiç durmasa bu işler devamlı olsa...
ne güzel olur di mi?

Nasıl yani? Forumda yazan HER elemanda potansiyel sinema filmi çekme yeteneği mi oluşuyor?
Bir de nedense hep yaz aylarında çığırtılmaya başlanan birlikte birşeyler yapak! meselesini de hala anlayabilmiş değilim.Sıcağın sıkıntı yaratır bir etkisi mi var acaba?

Yok,illa birşeyler yapmak isteyen varsa Tortum şelalesine götüreyim sizi.Açarız bir ufak rakı,iki dilim beyaz peynir bir de ballısından kavun...
Şarıl şarıl suyun karşısında...
Anında terapi olur.valla için açılır kısa,uzun film kesmez seni...triology yönetmiş gibi oursun..(ben denedim ondan biliyorum...)

EL
ElminsteR
46 posts
Jun 09, 2003, 08:35 AM#3742

Sermest sen rakı kavun takılmaya devam et derim ben ama birlikte birşeyler yapmak isteyen insanlar varsa buna da saygı duymak lazım gibi geliyor bana sen istediğini yapmakta serbestsin...

Ayrıca sinefil forumun bu gibi birlikte birşeylerin yapımını, malzeme alış-verişini konuşabileceğiniz bir kısa film bölümü var ve epey bir zamandır da oraya kimse yazmıyor şeklinde bir hatırlatmayı yapmayı da uygun görüyorum. birşeyler yapmak isteyen arkadaşlara bu konuşmaları genel sinema bölümünde değilde yerinde yapsak nasıl olur demek istiyorum...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jun 09, 2003, 03:29 PM#3760

elminster,
dün burada birkaç mesaj daha vardı
forum kurulunun kararı mı yoksa teknolojik bir sorun mu bilemem..
bir sonraki mesajımda şu ibareyi kullanmıştım:
"aslında biraz da hasedimden yapıyorum.uzağım ya size..."
yani anlayacağın mesajı yazarken kimseye saygısızlık yapmadım.anlaşılabildim mi?

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jun 09, 2003, 06:45 PM#3765

evet bir iki mesaj ucmus gercekten.. cok sasirtici bir durum...

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Jun 10, 2003, 05:48 AM#3772

mesajların silinmediğinden emin olabilirsiniz
teknik bir hata...

EL
ElminsteR
46 posts
Jun 10, 2003, 12:31 PM#3782

ewt bu msg silinmesi durumu benim de 1 kez başıma geldi aradaki msgları görmedim sermest ama zaten senin saygısızlık yaptığın gibi bir düşüncem yoktu msgımı yazarken sadece ifadeni birşeyler yapmaya heves duyan insanlara karşı hafif bulmuştum ama hased olayı varsa anlaşılabilir buluyorum :) üzülmene gerek yok senden başkaları da eskişehirden uzak kaldı hatta kaldık

AN
Anonymous
743 posts
Jun 10, 2003, 01:48 PM#3788

Martin Mystere wrote:
Not: adminlerin bu topici eskisehirde bir sey yapmak ile birlestirmesinde fayda var...

ben de sık sık kendime ve moderator arkadaşlara "umarım kesip ayırmaya değil, birleştirip bütünleştirmeye yararız" diyorum ama maalesef böyle bir imkanımız henüz yok. ileride inşallah

printerson
printerson
1,034 posts
Jun 11, 2003, 09:22 PM#3816

akşam 6 gibi ikinci kat cafede oluyorum... buyrun gelin... çalışanlar nickimi de bilir, kime sorsanız gösterir... orada başka bir takım sinefiller de mevcut...

You need to log in to post a reply.