Levellers adında bir grup
6 replies · 114 views
Levellers adında bir grup
Geçen gün bir arkadaşımın mırıldanması üzerine pek sevdiğim bir brit rock grubu aklıma geldi, Levellers. Ama ülkemde şu grubun adını sanını bilen sadece iki allahın kuluna rastladım, biri ben ( ;) ) bisi de bana bu grubu tanıtan yüce insan B.K.(22).
İçinizden başka birileri var mıdır merak ettim şimdi bu grubu bilen. Bilmiyorsanız, iyi bir keşif olur bu arada..
brit pop diyince akla suede gelir blur gelir bilemedin oasis gelir pop konsepti, genişletilirse ska ve punk melodileriyle,, akla madness gelir..
bu seviyecilerde ne oluyor merak ettim biraz daha bilgi rica ediyorum..
Last edited: Jun 11, 2003, 06:08 PM (1)
mark chadwick ,lan leveller jermy leveller charlie heather jon sevink den olusan inkliz muzik grubu.
levelling the land (1992)
levellers (1994)
zeitgeist (1995) olmak uzere elektra records cikisli 3 albumleri mewcut. hope st. beautiful day.boat man iyi sarkilardir
ufuk bir araştırma yaptım işte.
official site: www.levellers.co.uk
ayrıca kazaada birçok şarkıları bulunuyor..
forumun esc tuşuna basınca her bi b+ku silme özelliğinden de nefret ediyorum.
levellers: 17. yüzyıl ingilteresinde cromwell cumhuriyeti döneminde ortaya çıkan bir siyasi akımdır. fransız ihtilalini de etkileyecek pek çok fikri bünyesinde barındıran levellers hareketi mülkiyet karşıtı bir hareket olarak değerlendirilir ki bu anlamda kişisel olarak takdirimi kazanmıştır. aferin çocuklara bak tarihlerine ne güzel sahip çıkmışlar.
You need to log in to post a reply.