Turk Filmi Senaryolari...
9 replies · 405 views
Turk Filmi Senaryolari...
Elinde son donem Turk filmlerine ait senaryolari olan var mi? Veya bunlara ait linkler, adresler vs..?
Tesekkurler
turkce senaryo bulmak cok zor gercekten. telif sorunlari var oncelikle.daha once sinefil yoneticilerine de sormustum konuyu. ancak onlar da cesitli girisimlerde bulunmuslar yayimlamak icin, sonuc bekliyormuslar. sinefil yaparsa yapar derim.
bu arada nuri bilge ceylanin mayis sikintisi filminin senaryosu yayimlandi. piyasada mevcut.
Ben arama motoruyum. Olsa kesin yardımcı olurdum ama ne yazık ki yok.
Guzeel, sevindim. Demek bulamayan sirf ben degilmisim. Simdiye dek kitap olarak yayimlanmis 2 tane bulabildim : 1) Amerikali 2)Kahpe Bizans. Baskasi da varsa haberim yok... ("mayis sikintisi"ndan artik haberim var)
Ilginize tesekkurler...
daha cok var bu arada hepsini hatirlamiyorum ama...
yilmaz guneyin bir cok senaryosu (Ağıt, Arkadaş, Baba, Bir Gün Mutlaka, Boynu Bükük Öldüler, Seyyit Han, Sürü, Umut, Yol)
camdan kalp
hakkaride bir mevsim
vedat turkali- Üç Film Birden
O Da Beni Seviyor - Barış Pirhasan, Gül Dirican
Martin Mystere wrote:
daha cok var bu arada hepsini hatirlamiyorum ama...yilmaz guneyin bir cok senaryosu (Ağıt, Arkadaş, Baba, Bir Gün Mutlaka, Boynu Bükük Öldüler, Seyyit Han, Sürü, Umut, Yol)
camdan kalp
hakkaride bir mevsim
vedat turkali- Üç Film Birden
O Da Beni Seviyor - Barış Pirhasan, Gül Dirican
Tesekkurler Martin. Boynu Bukuk Olduler var bende. Yazmayi unutmusum. Ancak digerlerinden haberim yoktu, cok iyi oldu. Sen bana yayimlanmis senaryolari verdin ya, Allahta sana nice yayimli senaryo nasip etsin... ;)
Türkçe Senaryolar var...
Türkçe Senaryolar var... Uzun metraj, kısa metraj, dizi film, reklam, belgesel konularında Türkçe senaryoları www.sinematek.net Türkçe Senaryolar Sayfasında görebilirsiniz.
Bu arada İletişimden çıkmış olan Ömer Kavur'un yönettiği, senaryosunu Orhan Pamuk'un yazdığı 'Gizli Yüz' de var. Ayrıca Ömer Kavur filmlerinin uzun öykülerinin bulunduğu Alfa Yayınlarından çıkmış olan ' Sinemamızda Bir Auteur' isimli Şükran Kuyucak Esen'nin yazdığı bir kitap da var.
You need to log in to post a reply.