Skip to content

SiNeFiL Dergisi

5 replies · 125 views

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jun 19, 2003, 04:21 PM#4031

SiNeFiL Dergisi

Valla dostlar,dün gece rüyama girdi bu olay.istanbul bahçelievlerde küçük bir büromuz var.iki katlı..alt katta baskı odasında son rötuşlar veriliyor..
üst katta herkes masasında yazılar yazıyor..
bir taraftan kareografiler bir taraftan söyleşiler...
sabah uyandığımda allak bullak oldum...
hayali pek bir hoşuma gitti..
yazılı basında SiNeFiL...
Siz ailemle paylaşmak istedim..
olur mu ki böyle birşey...

OZ
Ozgur Gunes
Administrator
83 posts
Jun 19, 2003, 07:51 PM#4032

Biz de Cahit'le hayalini kurariz sik sik. Ama su anda böyle bir sey için ne vaktimiz ne de maddi olanagimiz var. Sürekli bir dergi olmasa da bir özel sayi ya da benzer bir sey ansizin karsiniza çikabilir belki bir gün. Belli mi olur :)

AN
Anonymous
743 posts
Jun 19, 2003, 08:45 PM#4035

bana masa koymayın evden çalışıcam.

MO
mortradamus
148 posts
Jun 20, 2003, 12:53 AM#4036

Ben her zaman için sinefil'in bir web sitesi olarak kalmasını tercih ederim. Sanat koklayan insanlar için basılı kağıdın yeri farklıdır çoğu zaman ama benim için değil. Bu, sanırım, sanatsal anlamdaki üretimimin (sanatçı olduğumu kesinlikle iddia etmiyorum) monitör başında olması ve bundan rahatsızlık duymuyor olmamdan kaynaklanıyor sanırım.

Sinefil, internet ortamının olayı olmalı. Sinefil, internet gücünü kullanmalı, her zaman. Onu anlamlı kılacak, her zaman internettir. Çünkü, sinefil bir dergi değil, bir platformdur.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jun 21, 2003, 11:59 AM#4049

mortradamus wrote:
Ben her zaman için sinefil'in bir web sitesi olarak kalmasını tercih ederim. Sanat koklayan insanlar için basılı kağıdın yeri farklıdır çoğu zaman ama benim için değil. Bu, sanırım, sanatsal anlamdaki üretimimin (sanatçı olduğumu kesinlikle iddia etmiyorum) monitör başında olması ve bundan rahatsızlık duymuyor olmamdan kaynaklanıyor sanırım.

Sinefil, internet ortamının olayı olmalı. Sinefil, internet gücünü kullanmalı, her zaman. Onu anlamlı kılacak, her zaman internettir. Çünkü, sinefil bir dergi değil, bir platformdur.

bizim de hayalimiz o platformu değişik şekiller taşıyabilmek..
bir de elle tutmak meselesi var..
örnek vermem gerekirse hergün gazeteleri netten okurum ama yine de bayiden milliyetimi alırım..
bu da onun gibi birşey...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jun 21, 2003, 12:02 PM#4050

Ozgur Gunes wrote:
Biz de Cahit'le hayalini kurariz sik sik. Ama su anda böyle bir sey için ne vaktimiz ne de maddi olanagimiz var. Sürekli bir dergi olmasa da bir özel sayi ya da benzer bir sey ansizin karsiniza çikabilir belki bir gün. Belli mi olur :)

öyle bir özel sayı olsa çok iyi olur..ama dediğin gibi zaman mekan meselesi...bu arada forumda hangi nick kimdir buldum bir seni bulamadım sevgili özgür onu belirtmeden geçemiyorum...
insan uzakta olunca bu tür dedektifliklerle vakit geçirmeyi seviyor herhalde..
birşey daha...
sinefilde yer alan yazılar bölümüne bir teşekkür eklemiştim ama belki görmemişsindir diye buradan tekrar iletmek isterim...benim köşeye hazırladığın giriş için teşekkürler..eline sağlık..

You need to log in to post a reply.