Tek Tek, İbrahim Tatlıtek
13 replies · 220 views
Tek Tek, İbrahim Tatlıtek
Geçen berberde saçlarıma veda partisi (svp) düzenlerken, tvde ibonun yeni şarkısı tek tek çalmaya başladı. Berberim de aynen şu lafı etti:
"Ulan höt dese yedircek millete, yuh be kardeşim!"
Sevindim lakin... Hem medium hem message harikaydı...
Bugun de televizyonda korsana savas actigini korsan cd'nin serefsiz ahlaksiz oldugunu soyluyodu sahsi muhterem. Lakin CD'sini 5 milyona satiyomus kendisi ipne korsan da 2 milyona dusurmus. Pek bir guldum. Acaba Sermest ne der bilmiyorum, yer yer de korkuyorum o ayrı:)
bu adam olmeden turku soyledigi 4-5 album yapilmali. yazik olacak o sese yoksa..
bu arada metresini dansoz yapip, karisi transparan giydigi icin topugundan vurdurabilen cok ender bir adamdir aslinda... garip ki ne garip.
Majere wrote:
Bugun de televizyonda korsana savas actigini korsan cd'nin serefsiz ahlaksiz oldugunu soyluyodu sahsi muhterem. Lakin CD'sini 5 milyona satiyomus kendisi ipne korsan da 2 milyona dusurmus. Pek bir guldum. Acaba Sermest ne der bilmiyorum, yer yer de korkuyorum o ayrı:)
Aman efendim o nasıl söz..
İbrahim Tatlıseks meselesi korsandan ayrılır..
O adamın kendisi zaten korsan..
imdb'ye girmeyen mi kaldi...
tek tek ibrahim tatlıtek
Ne garip şu adam, yemediği halt kalmıyor, sonra da kendi haline üzülüp aah ah, sttiler beni tek tek falan diyor. Acındırıyor aklı sıra. Acındırmayla kendi konumunu meşrulaştıracak.
Fakat garip olanı, adam her dönemde var, her kültürel katmanda var. Nasıl oluyor anlamıyorum.
Kasetini mi dinlesek, sevgililerini mi seyretsek, lahmacununu mu yesek, arabasına mı binsek, valla bu ibrahim her tüketim alanında hepimizi teeek tek...(gülme len pinokyo).
Yıllardır bik bik bik aynı zımbırtı dayanamıyorum artık.
(Pinokyo bi yalan sööle, hazırlan dooru İbrahim'e gidiyoruz, kalk kalk!!!)
kaynak:ekşi sözlük
çok güvenilir kaynaklardan edindiğim bir bilgidir. iddiaya göre opeth grubu elemanları ibrahim tatlıses'in şarkılarını çok sevmelerinin yanı sıra diskografisini de çok iyi bilmektedir ve bleak adlı şarkı 9/8lik ritmler ve melodik minör kullanmalarının sebebi de ibrahim tatlıses'ten esinlenmiş olmalarıdır. not: bu bir asparagas değildir.
garibime gitti...paylaşayım dedim..
imdb'den sonra guinness rekorlar kitabına da girdi. sebebi de tek tek şarkısında bilmemkaç kere "tek" kelimesini kullanması..
bi de guinness'e girmesi gereken bir söz var ki bunun da sahibi Ortaç Serdar:
- Serdar Bey, şarkılarınızın birbirine çok benzediği yönünde eleştiriler alıyorsunuz...
- Ben naapayım, topu topu 7 nota var..
...
student wrote:
yine de serdar ortaç ibrahim tatlısesten daha iyidir. arabeskten nefret ederim.
aaa ne kadar ayip, o seni cok seviyo halbuki!
You need to log in to post a reply.