Kargo reklamları
11 replies · 205 views
Kargo reklamları
gecen aksam bir kac dakika araliklarla izledigim kargo sirketleri reklamlarina anlam veremedim. bilen vardir belki diye yaziyorum.
aras kargo ve yurtici kargonun reklamlari ayni konseptte iki reklam yapmislar. ikisi de askerde ve uzaktakilerin eslerinden cocuklarina dair gonderdikleri seylerle (birisi ilk patikler, digeri de ilk berber trasinin kaseti) duygulanmalarini anlatiyor. ikisi de acaip derecede sinan cetinin ajitasyonu kokuyor. bilen var midir?
Ben sadece Yurtiçini izledim..Hatta işin komiği reklamın tvde oynadığı saatte ben de yurytiçielemanlarına evimin eşyalarını teslim ediyordum...reklam ince bir işçilikle ve iyi çekilmiş..fakat öykü ve göndermeye çalıştığı mesaj rezalet...
bu arada martin bey...ne zamandır yoktunuz ortalarda...diğer isimler de var tabii...hayırdır?birinci uluslararası sinefil tatil sezonundayız da haberimiz mi olmadı?
in the mood for love'in muzigine benzer bir muzik de kullaniliyo reklamlardan birinde. kargo reklami miydi o da.
reklamın başarısı ayrıca tartışılır...
ben böyle kolluk kuvvetlerinin yüceştildiği ortamların "güzel ve doğru mesajlar" olarak kabul edilmesini pek sevmiyorum... Yıldırım Türker'in kola turka ve "pozitif milliyetçilik"le ilgili yazdıklarını okursarsanız ne demek istediğim daha anlaşılır olur.
böyle askeri ortamların sevimli gösterilmesi acı sonuçları beraberinde getirebilir...
Ooo rai beyler gelmiş!!!
Senin tartışma biçiminle yaklaşırsam benim de şöyle demem lazım:
Demek ki kargo reklamları hoşuna gitti rai efendi, bunlara toz kondurmamak için colaturka reklamlarını referans alıyorsun...
Ama gördüğün gibi böyle demiyorum...
printerson wrote:
Ooo rai beyler gelmiş!!!Demek ki kargo reklamları hoşuna gitti rai efendi, bunlara toz kondurmamak için colaturka reklamlarını referans alıyorsun...
Ama gördüğün gibi böyle demiyorum...
abi cok sacma olmus bu gercekten...
You need to log in to post a reply.