kısafilm festivalleri
10 replies · 595 views
kısafilm festivalleri
türkiyede avrupada ve de dünyada bir yılda kaç tane böyle festival oluyor?
ve festivallerin adını bilen varsa yazssın lütfen (ve de bunların irtibat telefonları yada mail adresleri yada web adreslerini yazarsanız sevinirim )
burda istemediğin kadar kısafilm festivalleri bulursun.
Festivaller
Merhaba. www.sinematek.net sitesinde festivaller sayfasında tüm festivallerin linklerini, linkler sayfasında ise yüzlerce sitenin linkini bulabilirsin.
İngiliz Kısa Film Günleri yarın Anadolu Üniversitesinde gösterime giriyor....4 ve 5 Mart günleri gerçekleşecek olan etkinliğin biletleri Sinema Anadolu'dan temin edilebilir....Seanslar hergün 15.00, 17.00 ve 19.00....Biletler günlük satılacaktır....Ayrıntılı bilgi için tel: 3350580 / 1301
Ayrıca 4 ve 5 Mart İBF Mavi Salon da saat 13.00 de aşağıdaki söyleşiler olacaktır...duyurulur....
3 İngiliz Kısa Film Günleri
4 Mart 2004, Perşembe, 13:00 - 15:00
İletişim Fakültesi
Ethem Özgüven Filmleri Gösterimi
Deneysel Sosyal Filmler
TND - 2003 - 29' Melgesel, Türkçe
KÜÇÜK GÖL - 2003- 4' Deneysel, Türkçe, İngilizce
FUTBOL VE ŞİDDET, KADINA UYGULANAN ŞİDDET ve MADDE BAĞIMLILIĞI KARŞITI FİLMLER
5 Mart 2004, Cuma, 13:00 - 15:00
İletişim Fakültesi
Söyleşi: Gençlik Aşkı ve Sinema
Fiona Young, Louise Gray - Film & Video Workshop (Londra) Görevlileri
Esra Aslan - Film Araştırmacısı
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today
Bir de önceki filmlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum gerçi çok iyi filmler var hakkını yemeyeyim, animasyonlar aynı değerdeydi diyebilirim, cinsiyet savaşlarında couplingin etkisi olabileceğini düşünüyordum (gerçi ingilizlerin tarzı bu) tamamen coupling etkisi diyemem ama filmlerden birinde vardı hatta jeff'i bile oynatmışlar aynı rolde hemde...
Eskişehirde olmayan sinefiller için hizmet:
Bursa 6-7 mart Tayyare kültür merkezi,
İzmir 9-10 mart İzmir sanat, Kültür park, 26 Ağustos kapısı,
Diyarbakır 12-13 mart D.Bakır sanat merkezi,
Kars 15-16 mart Kars belediye kültür ve sanat merkezi,
Konya 18-19 mart Selçuk üni. Süleyman demirel kültür merkezi,
Sivas 21-22 martCumhuriyet üniversitesi kültür merkezi,
Biletler de çok ucuz oluyor...
Evet biletler ucuz ama bulabilene.Bir saat kuyrukta bekleyip araya kaynayanlarla tartıştıktan ve ayak parmaklarım donduktan sonra aldığım bilet kalmadı cevabı canımı yeterince sıktı.Ama biliyordum seanstan önce mutlaka bilet olacaktı tekrar gittim sinema anadoluya ve son (iki bileti) aldım.ve salona girdim.Ama ne hikmetse salonda rahat 25-30 boş koltuk vardı biraz daha sinirlendim koltuğum D1 deydi oturanlar bilir orası dışarıdanda soğuktu ilk seansı montum ve beremle izledim.Çıkıp daha önce bilet kalmadığı söylenen beş seansına bilet almak için çekmeceden seri halinde 50-60 bilet çıktı nedenini sordum iade dediler o kadar bileti kim almıştı ve kim iade etmişti yada ben çok saf görünüyordum salonda yine bir sürü boşluk vardı.Ne bu ya film izlemek için bunca takla atmak zorundamıyız yarım saatte bütün biletler tükeniyor sonra tekrar ortaya çıkıyorlar ayıp ya.Güzel bir etkinlik yapıyorsun eline yüzüne bulaştırıyosun biz bu işleri beceremiyoruz.
izmir kısa film festivali
You need to log in to post a reply.