Skip to content

buyur burdan yak-alın size yeni bir teen-slasher

2 replies · 133 views

SO
SOLAS
236 posts
Jul 25, 2002, 07:19 PM#316

buyur burdan yak-alın size yeni bir teen-slasher

bende nasıl oldu da bu yaz vizyona yeni teen-crasher(lar) :) girmedi diye düşünüyordum ki ağustos başına ÖLDÜREN OYUN(THE LONG TIME DEAD) in geldiğini gördüm biraz wishmaster biraz final destination biraz ondan biraz bundan yapmışlar yine ortaya bi karışık kendi adıma yine izleyip gülecem eğlenecem ve sıkılacam yeter artık gerçek korku-gerilim istiyorum!!

DO
dopey
914 posts
Aug 25, 2002, 02:31 PM#476

sanırım kaliteli bir korku gerilim içn daha çok bekleyeceğiz solas...

SO
SOLAS
236 posts
Aug 27, 2002, 03:37 PM#482

evet bende aynı kanaatteyim ağız tadıyla izlediğim son gerilim filmi sanırım 'the others' idi the long time dead e geçenlerde türü sevdiğim için ve merak ettiğim için gittim beklediğim gibi bulduğumu söyleyebilirim sağlam bir korku-geriim geleneğine sahip ingilizlerden daha iyi şeyler çıkmasını beklerdim ama yiğidi öldür hakkını yeme atasözünden hareket ederek filmde beğendiğim noktaları yazmak isterim.
birincisi mekan kullanımı konusunda başarılı bulduğumu söylemeliyim özellikle parti mekanı ve ev iyiydi ayrıca partinin olduğu mekanda ki ışıklandırmayı da başarılı bulduğumu söylemeliyim.
ikinci olarak filmin görece sürprizli sonu da fena değildi.
sonuç olarak bu türü sevenlerin gideceği orta halli bir film işte yerde para bulursanız gidin kategoisine sokmaktapek sakınca yok bence.

You need to log in to post a reply.