Skip to content

Şeytan nelere kâdir!!!!!!

1 replies · 112 views

LY
lynch2046
109 posts
Jul 27, 2002, 10:02 PM#328

Şeytan nelere kâdir!!!!!!

"Tüm zamanların en ürkütücü filmi"Şeytan Esk.Afm sinemasında yenilenmiş haliyle gösterime girmişti.Arkadaşlarla hemen sinemanın yolunu tuttuk.Filmin başında okunan ezan sesleri bazı şahısların ellerini kulaklarına götürüp "allahüekber"yapmalarına ve ardından kahkahayı basmalarına sebep oldu.Hıı bir de bir önceki seansta filmi izlemiş güruhun içinden bir çocuk "hiç de korkunç değildi."demişti.Film boyunca bu bazı şahıslar dalga geçip durdular filmle ve bana göre sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri olan Şeytan a böyle bir muamele çekilmesi oldukça sinirlenmeme sebep oldu.Sonra bu şahısların aslında titreyerek güldüklerini anladım.Bu çocuğun da korkunç değil demekle korkusunu bastırdığını...tamam belki korkmazsınız ama saygı duyarsınız.Salondaki bu şahısların ürkek benliklerini bir korku filminde"bakın ben gülüyorum,korkmuyorum"anlamlı gülüşlerle örtmeye çalıştığı çok açıktı.
Bilmem siz ne düşünüyorsunuz.Aslında sadece içimde birikmiş bu siniri kusmak istedim.
Herkese bol sinemalı günler!!!!!!!

RO
rocco
77 posts
Jul 28, 2002, 12:15 AM#329

Bu tipler çoğunlukla klimalı salonları sever, mısıra bayılır, filmi önceden vcd den izleyip salonda otopsisini yapmakta mahsur görmez, çıkışta aslında diğer filme gitmeleri gerektiğini bağırırlar. Kırık koltuklu cayır cayır yanan sinema salonlarını bu tiplere tercih ederim.

You need to log in to post a reply.