hangi film televizyonda en çok yayınlanmıştır?
7 replies · 149 views
hangi film televizyonda en çok yayınlanmıştır?
soruyu televizyonda en çok hangi film yayınlanmıştır? olarak da değiştirebiliriz tabii
türk filmleri arasında sorunun cevabı elbette kemal sunal filmlerinden biri olabilir. benim tv'de en çok gördüğüm sunal filmleri süt kardeşler, davaro ve tosun paşa. hababam sınıfını serisini de unutmamak lazım. bunların dışında neşeli günler, gırgıriye filmleri sorunun cevabı olabilir
eskiden olsa yabancı filmler için cevabım tango ve cash olurdu ama evde tek başına en çok yayınlanan film tahtına oturmuş olabilir. tabi bi ara her haftasonu show tv'nin yayınladığı terminator 2'yi de yok saymamak lazım. illaki vardır ama aklıma başka film gelmiyo bu konuda.
bu arada şu güne kadar en çok rating almış yabancı film basic instinc'ti. titanic onu geçti mi acaba?
polis akademisi...
Show Tv bi ara ''Contact'' a fena takmıştı. Kanalda çalışan bi Jodie manyağı mı vardı bilemiyorum ama 3 hafta üst üste her perşembe yayınladılar...(benim 3 üne de rastlamam da ayrı bi vaka tabi.)
Sanırım Kanal 7 de bu aralar Rocky-Rambo serisine takmış durumda.
ya evet bir ara Tango ve Cash ne kadar çok yayınlanıyordu! Ben de tabi her oynadığında oturup izliyordum. Replikleri filan ezberlemiştim.
"Kötü polis, daha kötü polis"
kibar feyzo, davaro...
You need to log in to post a reply.