küçük çin'de büyük bela
3 replies · 89 views
küçük çin'de büyük bela
This is Jack Burton in the Pork Chop Express, and I'm talkin' to whoever's out there.
Aslında bu filmi bugün ne seyrettik kısmına yazacaktım.
Tabii ki puanlama kısmını es geçerek.
Kategorilere ve puanlamalara sığmayacak bir film.
80'ler, renkli Çin mahallesi atmosferi (veya parodisi), street fighter ve bilumum ucuz hong kong ıvır zıvırı (örn: neon ışıklı çin şatosu!, amerika'da, çin mahallesinin altında!)
Hem bu kadar geyik olup hem de kendini böyle ciddiye alabilen başka bir film yoktur herhalde.
**Jack Burton: **Okay, I get the picture White Tigers, Lords of Death, guys in funny suits throwing plastic explosives while poison arrows fall from the sky and the pillars of heaven shake, huh? Sure, okay, I see Charlie Chan, Fu Manchu and a hundred howlin' monkey temples, and that's just for starters, right? Fine! I'm back! I'm ready, goddammit let me at 'em!
geçenlerde izledik bu filmi, kizla öpüstükten sonra adamin dudaklarinda kalan ruj yüzünden gülme krizlerine girdik... hakkaten çok iyi, çok komik bi film bu. ayrica mortal kombat'in karakterlerinin çogunun burdan arak olmasi da beni filme baglayan baska bi sebeptir.
ben bu filmi kılıçoğlu sinemasında izlemiştim.hani o bahsettiğim alkışlı,çığlıklı nostaljik sinema salonları zamanları..
bkz:geçmiş zaman olur ki...
gerçekten tam bir b filmi..kurt russel'ı halen sempatiyle anmama sebep olan film...
izlenmeli ve mümkünse arşive eklenmeli...
You need to log in to post a reply.