kisa film cekmek isteyenlere bedava 16 mm kamera ve
6 replies · 311 views
kisa film cekmek isteyenlere bedava 16 mm kamera ve
eger ogrenciyseniz ve proje icin film cekmek istiyorsunuz, size 16 mm sesli cekimler icin kullandirabilecegim kameram var. Ayrica ucuz digital kamera kiralama olanagim da olabilir. Kendimden bahsedersem azicik Columbia College da goruntu yonetmenligi okudum.
Saygilar
Erol Roni Beraha
16 mm kira
merhabalar,
bir kisa film 3 lemesi cekmeyi dusunuyoruz ve ilanin ilgimizi cekti, biraz daha detay verirsen birseyler yapmak isteriz, 16 mm ile cekmek istiyoruz filmleri... fakat bir sorun var ankaradayiz, bir cozum bulabilirmiyiz? haberlesmek uzere....
mehmet_kemaloglu@yahoo.com'dan ulasabilirsin bana...
gorusmek uzere..
16 mm kamera
Kamera nregular(normal)16 cekiyor. 1.33 formatinda. cok fazla degisik hizlarda cekemiyorsun. En hizli 16 an yavas kare icin 32. Obur hafta bir film cekimi var. Kasim sonunda da askere gidiyorum. Ogune kadar cekim icin bir seyler olabilir. Senin onerin nedir?
ucuza 16mm. film veren bir yer biliyor musunuz peki? ciddi paralar cunku... bir de labaratuar derdi var tabi...
16 mm film bulma ve labaratuar
16 mm kutu filmler bulmak icin produskyon sirketlerinen rica minnet ederek alacaksin ellerinde kalmis para filmleri. Labaratuar icinse gene rica eder araya tanidik sokarsan bedavaya gelebilir.
Erol Roni Beraha
You need to log in to post a reply.