Skip to content

Boomtown

4 replies · 120 views

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Sep 11, 2003, 03:42 PM#5789

Boomtown

cnbce'de en cok merak ettigim dizilerden birisi de bu.. tanitimlari iyi gaz verdi.. sitesinde soyle yazmislar:

Perşembe 21.00

BOOMTOWN'DA MADALYONUN TÜM YÜZLERİNİ GÖRECEKSİNİZ ve SADECE İKİ YÜZÜ OLDUĞUNU SANIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ.

CNBC-e'nin yeni dizilerinden Boomtown da kendine özgü formatıyla yeni yayın döneminin hitleri arasında olmaya aday.
24'te Jack Bauer'in 24 saatlik macerasını "gerçek zamanlı" izlemiştik, yeni yayın döneminin yeni dizilerinden Watching Ellie'de ise Ellie'nin hayatından 22'şer dakikalık kesitlere birebir şahit olacağız. Her iki dizi de türlerinin ilk örnekleriydi.

Boomtown'la birlikte bir başka "ilk" geliyor ekranlarınıza. Los Angeles sokaklarında başlayan suçla örülü hikayeleri farklı bakış açılarıyla izleyeceğiz. Boomtown, her olayın birden çok tarafı olduğunu anımsatıyor bize. Suçu işleyen ile suçluyu yakalamaya çalışan polis aynı anı paylaşıyor olabilir, ama paylaştıkları o an'ı nasıl yorumluyorlar dersiniz? Sorunun yanıtına her bölümünde yeni bir maceranın yaşanacağı Boomtown'da tanık olacağız.

Polisler, ilk yardım ekipleri, avukatlar ve sokakların vazgeçilmez ögeleri suçlular...

"Çoklu anlatım tekniği" olarak tanımlayabileceğimiz kendine özgü yöntemiyle yeni bir pencere açıyor Boomtown.
Dizinin yapımcısı Graham Yost'un söylediği gibi "Bazen bir olayı aktarmanın en iyi yolu öykünün tamamını anlatmak değil, ana öykü içindeki ufak öykücükleri anlatıp izleyicileri parçaları biraraya getirmeleri için rahat bırakmaktır."

Yayınlandığı ilk sezonda George Foster Peabody Ödülü kazanan ve Humanitas Ödülü'ne aday gösterilen dizi, American Film Enstitüsü tarafından da Yılın En İyi On TV Yapımı arasına seçildi.TV Eleştirmenleri Derneği tarafından Drama dalında dört dalda ödüle aday gösterildi.

Kim Kimdir?
Joel Sears (Donnie Wahlberg)
Bobby Smith (Mykelti Williamson)
Tom Turcotte (Jason Gedrick)
Ray Hechler (Gary Basaraba)
Theresa Ortiz (Lana Parilla)
Andrea Little (Nina Garbiras)
David McNorris Neal McDonough)

DO
dopey
914 posts
Sep 14, 2003, 05:27 PM#5843

hakkikaten süper bir dizi imiş kardeşim.. çok etkileyiciydi mykelti williamson karakterinin sürekli ufak hikayeler anlatması çok hoş bir nüans açıkçası..

ilk bölüm açılış sekansıda süperdi.. kaçırmamak kazım diyorum..

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Dec 02, 2003, 02:39 PM#6810

coupling'den sonra bu sezon cnbc-e'nin en iyi dizisi bence
her türlü bakış açısından suç...
fearless'ın hikayeleri de süper...

IN
indigo
55 posts
Dec 10, 2003, 04:59 PM#7045

ben birşeyler duymuştum bu dizi Tarantino'nun gibilerden. doğru mudur? değişik bir anlaım tarzı var gerçekten. ve kurgusu diziyi değişik yapıyor.

CA
caggins
472 posts
Dec 11, 2003, 09:53 AM#7058

bazen zorlama olabiliyor.

You need to log in to post a reply.