Tartışmayan Sinefil
11 replies · 214 views
Bu benim de dikkatimi cekiyor. O kadar uye olmasina ragmen tartismalar genelde uc bes kisi etrafinda donuyor.
Sanirim diger kullanicilar tartismalara katilmakta cekingenler. Bunun nedenini anlamiyorum. Kendine guven sorunu mu bilmiyorum. Boyle birsey ise cok sacma. En azindan bir nickname var ortada, bunun arkasina saklanilabilir. Evet bazen gercekten cok siki (itiraf edeyim katilmaya kapasitemin yetmedigini dusundugum) tartismalar oluyor ama cok eglenceli muhabbetlerin dondugu basliklar da var.
Baska bir neden olarak da tembelligi goruyorum ki o toplumsal bir sorunumuz zaten. Hayatimizin her aninda var, bunun icin elimizden bir sey gelecegini sanmiyorum.
az da olsa bazi uyelerin yaptigi masallah dedirten tartismalar bir cok uyenin "yazsam bu adamlar acaba ustume gelir mi?" endisesine yol acmis olabilir. bir coklari icin okumak da guzel olabilir tabi ama cok sik yazanlarin birer oyuncuya donustugu bir durum cikiyor ortaya. kendi adima cok da sikayetci degilim. burada bir cok arkadas artik sinefil forum sayesinde kanka oldular. bu zaten yeni uye olanlarin da dikkatini cekecektir. sanki bir grup es-dost kendi arasinda konusuyor. zaten dogrusu da tam anlamıyla bu... ben memnunum. fakat artik kimin ne dusendugunu az cok kestirmeye basladigim icin yazilanlarin sonucu hakkinda heyacanim azaliyor. daha cok yazan olmasi heyecani da arttirabilir, nerede cokluk orada bokluk lafini da dogrulayabilir.
yeni gelen arakadaslara "kasmayin, takilin" diyorum...
az çok sağolsun pumpkin ile martin içimden geçenleri ekrana dökmüş...
asıl benim dikkatimi çeken başka bir husus var..
artık o "belirli" tayfa bile kendi arasında polemiğe girmekten kaçınır hale geldi....
arasında ben de dahil olmak üzere sinefil forum top listelerin,testusların,bugün ne izlediklerin kurbanı oluyor..(isteyen katılır katılmaz bilemem)
hatta geçenlerde tepkimi dile getirme adına bugün tvde ne izledik adlı bir başlık açtım.fakat tepkim çok kapalı olduğundan belki de anlaşılamadı...
biz yavaş yavaş eski heyecanın yitirildiği forum ismine ihanet edercesine tartışmayan bir forum oluyoruz...
ben anlamamamisim tepki oldugunu. bu kadar kapali olmasin bi daha :) benim ordaki tepkim konuya iyi bir ornektir :)
Yeni sezona sermeste yüklenerek başliyim...
Yok onu tartışmayalım, yok bu kadarı polemikçilik, yok amma kastınız bu kadar da paranoya olmaz, en sevdiğiniz zattara zuttaralar gibi tüm topiclerde varsın canımın içi...
Ondan sonra neden böyle oldu? Olur tabi... En sevdiğim zattara budur deyince forum üyesi gölge üyeliğini devam ettirmiş oluyo...
printerson wrote:
Yeni sezona sermeste yüklenerek başliyim...Yok onu tartışmayalım, yok bu kadarı polemikçilik, yok amma kastınız bu kadar da paranoya olmaz, en sevdiğiniz zattara zuttaralar gibi tüm topiclerde varsın canımın içi...
Ondan sonra neden böyle oldu? Olur tabi... En sevdiğim zattara budur deyince forum üyesi gölge üyeliğini devam ettirmiş oluyo...
valla onu bunu bilmem de çok uzun zamandır bu kadar gülmemiştim :)
printerson wrote:
Yeni sezona sermeste yüklenerek başliyim...
valla forum üyeleri şöyle ilk mesajını,bu zamana kadar girdiğin tüm tartışmalarda "kime" odaklandığını biraz okusalar yukarıdaki cümle ve beraberindeki düşünce baş aşağı gider:)
Acilan her topice pirintin de dedi gibi "olmaz boyle topic, cok sacmaolmus bu dusunce vs." gibi seyler demeyelim. yeni gelenlere alisana kadar fazlaca yuklenmeyelim. burada bazi tartismalarda en yakin arkadasina bile yuklenmeler oluyor haliyle. isin tadi da burada zaten..
You need to log in to post a reply.