Skip to content

Kısa filmlerin tanıtımı

3 replies · 161 views

DA
danse°macabre
18 posts
Oct 16, 2003, 08:46 PM#6360

Kısa filmlerin tanıtımı

Selamlar,

Kısa film, belgesel, video-art vb. türlerinde tamamlanmış çalışmaları olan kişileri arıyorum.

Bu çalışmaları hakkında bana ayrıntılı bilgi verebilirlerse, kendilerinin ve çalışmalarının tanıtımına yardımcı olmak isterim.

Filmin ayrıntılı bilgilerini ( Yönetmen, Oyuncular ve rolleri, Görüntü Yönetmeni, Kamera, Konu, Afiş vs... ), kendi bilgileriniz ile witchescult@yahoo.co.uk adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi için de yazabilirsiniz.

Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

printerson
printerson
1,034 posts
Dec 29, 2003, 02:10 AM#7428

olay nedir ne degildir biraz açiklayici olabilirsen sevinirim...

DA
danse°macabre
18 posts
Dec 29, 2003, 10:14 AM#7440

Şu anda altyapısı ile uğraştığım bir kısa filmler veritabanı projem var. Şu kullana kullana doyamadığımız ( en azından benim ) http://www.imdb.com/ ile benzer özellikler taşıyacak ve tamamlandığında gönüllü olabilecek bir kaç editörün de yardımı ile içeriğini genişletmeyi, yarışmalara katılmış, katılmamış; ödül almış, almamış ya da herkesin kolayca ulaşabileceği ( bir URL vasıtası ile bilgisayarına indirebileceği, posta yolu ile edinebileceği ) filmleri eklemeyi planlıyorum.

Belki ekipman, teknik bilgi gibi sahip olduğumuz "cevherleri" :) diğer kullanıcılar ile paylaşabileceğimiz, forum benzeri bir komün oluşturabiliriz. Tabi ilk aşama ( veritabanı ) ilgi görürse böyle bir şey ile uğraşabilirim.

Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.

AN
anki06
15 posts
Jan 05, 2004, 12:54 AM#7515

kısa film / ciler arşivi

Merhaba. www.sinematek.net sitesinde kısa filmler ve kısa filmcilerle ilgili olarak bir dosya var. İşine çok yarar diye düsünüyorum.

You need to log in to post a reply.