Kısa filmlerin tanıtımı
3 replies · 161 views
Kısa filmlerin tanıtımı
Selamlar,
Kısa film, belgesel, video-art vb. türlerinde tamamlanmış çalışmaları olan kişileri arıyorum.
Bu çalışmaları hakkında bana ayrıntılı bilgi verebilirlerse, kendilerinin ve çalışmalarının tanıtımına yardımcı olmak isterim.
Filmin ayrıntılı bilgilerini ( Yönetmen, Oyuncular ve rolleri, Görüntü Yönetmeni, Kamera, Konu, Afiş vs... ), kendi bilgileriniz ile witchescult@yahoo.co.uk adresine göndermeniz yeterli olacaktır.
Daha ayrıntılı bilgi için de yazabilirsiniz.
Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
olay nedir ne degildir biraz açiklayici olabilirsen sevinirim...
Şu anda altyapısı ile uğraştığım bir kısa filmler veritabanı projem var. Şu kullana kullana doyamadığımız ( en azından benim ) http://www.imdb.com/ ile benzer özellikler taşıyacak ve tamamlandığında gönüllü olabilecek bir kaç editörün de yardımı ile içeriğini genişletmeyi, yarışmalara katılmış, katılmamış; ödül almış, almamış ya da herkesin kolayca ulaşabileceği ( bir URL vasıtası ile bilgisayarına indirebileceği, posta yolu ile edinebileceği ) filmleri eklemeyi planlıyorum.
Belki ekipman, teknik bilgi gibi sahip olduğumuz "cevherleri" :) diğer kullanıcılar ile paylaşabileceğimiz, forum benzeri bir komün oluşturabiliriz. Tabi ilk aşama ( veritabanı ) ilgi görürse böyle bir şey ile uğraşabilirim.
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
kısa film / ciler arşivi
Merhaba. www.sinematek.net sitesinde kısa filmler ve kısa filmcilerle ilgili olarak bir dosya var. İşine çok yarar diye düsünüyorum.
You need to log in to post a reply.