Ramazan Poroğramları
10 replies · 223 views
Ramazan Poroğramları
Uyuzzzzz oluyorum. Ses ve ışık, nur ve şelale, akis ve anlam gibi değişik isimler konarak Başta Yaşar Nuri Öztürk olmak üzere, bir sürü din ahkamcısı part-time para kazanıyor. Bu nedenle de Ramazan'a 11 ayın sultanı diyolar sanırım.
Ayrıca "her ne kadar sürç-i lisan ettikse affola" cümlesi de Ramazan'a ait bişi sanırım. Bununla da kalmıyor Erkan Tan da yine Ramazan'da hortluyor. Akabinde de bayram gelicek. Onu düşünmek bile istemiyorum.
memet ali'nin programinda bol got gobek var, tavsiye ederim. ramazan programi bu da.
peynirim dilim dilim diye başlayıp bizleri bakkala veya markete peynir almaya davet eden reklam yüzünden gecenin bi vakti yediğim beyaz peynirli ve kasarlı tostların haddi hesabı yok.
bu arada coca colanın ezan sesi yerine şerefelerin yanışıyla iftarı anlatmasına colaturka reklamında fena gecirmisler. ben götümle güldüm gerci ama pek çok insan bunu ciddiye alır gibi geliyo.
rai wrote:
bu arada coca colanın ezan sesi yerine şerefelerin yanışıyla iftarı anlatmasına colaturka reklamında fena gecirmisler. ben götümle güldüm gerci ama pek çok insan bunu ciddiye alır gibi geliyo.
bu arada dikkat ettiniz mi o reklamda kolanın rengi niye sidik gibi?
mehmet ali'nin programında ünlülerin diğeri düşmesin diye popodan destekleme olayına bayıldım bu arada
çağla kubat - müslüm gürses eşleşmesi harikaydı
memet ali'nin, programinda, su kylie kiyafeti giyen salak sarkiciyi mini etekle boruya tirmanmaya ikna cabasi vardir ki gercekten takdir edilesidir. kahkaha krizleri esliginde buyuk heyecan icinde tirmanisi bekledim ama hatun, seyircilerden birinden aldigi bir sal ile vucudunu orterek tirmaninca yikildim biraz.
Pumpkin King wrote:
ama hatun, seyircilerden birinden aldigi bir sal ile vucudunu orterek tirmaninca yikildim biraz.
abi senin durum memedalibeyden de vahimmis desene...
You need to log in to post a reply.