Skip to content

south park felsefesi

2 replies · 92 views

SI
sinemanyak
49 posts
Dec 08, 2003, 04:14 PM#6955

south park felsefesi

sonunda cnbc-e tekrarları bitirdi ve bu cumartesinden itibaren yeni bölümleriyle bizi kendimizden geçirmeye devam edice tv dünyasının tüm kilişileriyle oynayan sekiz yaşında bir çocuğa ceset parçalattıran domuz ile fil çiftleştiren, homoseksüel bir köpeğin bulunduğu ve en önemlisi bir masturbasyon sırasında dünyaya gelen eric cartmanın bulunması tek kelimeyle muhteşem ötesi bir dizi son olarak hepiniz ...siktirin gidin ben eve gidiyorum

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Dec 08, 2003, 05:39 PM#6959

yeni sezon çok sıkı başladı. cartman kendini aştı, dünyanın en acımasız canlılarından birine dönüştü. kendine bir ergenlik şakası yapan kasaba delikanlısının intikam için ailesini öldürtüp, etlerini tatlı yapıp elemana yedirdi. bunu öğrenen eleman hüngür hüngür ağlarken hayranı olduğu radiohead kasabaya gelip ağladığı için bunla dalga geçtiler, bu çocuk hiç cool değil, zırlayıp duruyo dediler. kenny bile gülmekten öldü, daha ne olsun.

CA
caggins
472 posts
Dec 11, 2003, 09:59 AM#7059

açıkçası ben biraz sıkıldım galiba her zaman izleyemiyorum. Başladığında çok heyecanlanmıştım ama bir süre sonra gülmemeye başladım fakat the simpsons da öyle olmuyo sanki bir eksiklik var gibi ya da sadece film yapsınlar bilmiyorum......

You need to log in to post a reply.