ANİMATÖLYE KURULDU
5 replies · 253 views
ANİMATÖLYE KURULDU
Festivallere film hazırlamak, Çizgifilm projelerini gerçekleştirmek, insanlara çizgifilmin aşamalarını göstermek, animasyona girmek isteyenlere yardımcı olmak üzere ANİMATÖLYE, çizgifilm atölyesi kuruldu.
Animatölye en yakın zamanda herkese açık olarak çalışmalarına başlayacak. İlgilenenler lütfen dyuzgul@hotmail.com adresine mail atsınlar.
eskişehirde mi kuruldu?
bir de en kısa zamanda görüşelim...
DESEN ÇALIŞMASI
Animatölye'de desen çalışmaları başladı. Pazartesi Çarşamba Cuma günleri sabah 9:30 - 11:30 ve perşembe akam 19:00-21:00 cumartesi pazar 9:30-11:30 'da desen çalışması vardır. Eğer katılmayı düşünürseniz lütfen irtibata geçin.
animatölye : istasyon caddesi Başak Sok. No:5/1 Dumlupınar İlköğretim Çocuk Kütüphanesi Karşısı
denizcan yüzgül : 05358110205 - dyuzgul@hotmail.com
baran bayburt : 05355984381
animatolye@hotmail.com
animatolye.8m.com
dün denizcanla animatölyede görüstük... bundan böyle sinefil topluluguyla animatölye daha sIki bir iletisim içinde olacak... hatam varsa denizcan düzeltsin, artik kolkola girdik diyebiliriz sanirim...
bu arada animatölyenin büyük bir özverinin sonucu oldugu açikça ortada. derme çatma, zor imkanlarla ve ciddi bir fedakarlikla kurulmus. biz aksam 17.00 sularinda görüstük. tesadüfen gece 23.00 civari tekrar önünden geçtim, isiklar yaniyordu ve yine masanin basinda birileri vardi. cesaretleri gerçekten insani gaza getiriyor. ben iki gün sonra istanbula dönüyorum tekrar ama sinefilin eskisehir kanadi ve animatölyenin sIklikla bir araya gelecegini umuyorum. sinefilin yeni döneminde de büyük bir isbirligi bizleri bekliyor.
Onur'a teşekkür
Onur'la en son geçen hafta yine animatölye'de görüştük. Kendisinin gösterdiği gayret ve çalışma bizi de umutlandırdı ve yeni projeler gündeme geldi. Onur'un çabaları saygıya değer ve umut verici. Animatölye adına teşekkür ediyorum.
Bu arada araya girecek olan tatili lehimize çevirmek için çalışıyoruz. Desen derslerine bu hafta sonunda ara vericez. Ama daha birkaç hafta animatölye çizgifilm üzerinde çalışacaktır.
Herkese sevgilerle
Animatölye
Denizcan Yüzgül
You need to log in to post a reply.