imkansızları boşverin yapabildikleriniz neler!
6 replies · 108 views
imkansızları boşverin yapabildikleriniz neler!
filmciler adamlarım kadınlarım meslaktaşlarım.. imkasızlar.esasında yaratıcı imkanlar üretme manteletisi doğurmakta.Eyvallah yardımlar yok,malzemeleri bok,ancak bunları bu ülkeyi mazeme yapın ey dostlar kıldan tüyden üç beş kuruş para geçirin elinize sınırlarınızı zorlayın , siktir edin bilindik konuları , felsefe yapmak yerine bir dalın üç kuruşla film yapma sıkıntısının içine,trakyaları nevşehirleri oyuncu lan aynı zamanda yakın dos,tlarınız olan(malum para problem olunca yakın çevredeki amatör oyuncular) zatlarla elinizdeki metinlerde de aç kalma pahasına turlayın , bakın bakalım siz kim mişsiniz yaratıcılık kapasiteniz neymiş öğrenin filmler alemini böyle yaşayın!!!!!!!!!!!!!!1
ilk etabtaki sorum vazgeçecemeyeciğiniz ne????
arkhadaslaaar... bir gün bizler deeee onlar gibiiiiiiim...
gibi cümleler kurmamak gibi bir hayalim var mesela...
Re: imkansızları boşverin yapabildikleriniz neler!
hayalimechul wrote:
filmciler adamlarım kadınlarım meslaktaşlarım.. imkasızlar.esasında yaratıcı imkanlar üretme manteletisi doğurmakta.Eyvallah yardımlar yok,malzemeleri bok,ancak bunları bu ülkeyi mazeme yapın ey dostlar kıldan tüyden üç beş kuruş para geçirin elinize sınırlarınızı zorlayın , siktir edin bilindik konuları , felsefe yapmak yerine bir dalın üç kuruşla film yapma sıkıntısının içine,trakyaları nevşehirleri oyuncu lan aynı zamanda yakın dos,tlarınız olan(malum para problem olunca yakın çevredeki amatör oyuncular) zatlarla elinizdeki metinlerde de aç kalma pahasına turlayın , bakın bakalım siz kim mişsiniz yaratıcılık kapasiteniz neymiş öğrenin filmler alemini böyle yaşayın!!!!!!!!!!!!!!1ilk etabtaki sorum vazgeçecemeyeciğiniz ne????
kelimelerinden karanlıkta kaybolmuş sefil ruhlarımıza doğru ışık demetleri fışkırıyor, topicinin etrafında bir hare var sanki! sen güneş olmalısın!
ey kutsal mithra! bize ışık verdin, hayat verdin, zincirlenmiş ruhlarımıza çağlayacak dev nehir yatakları, vadiler verdin. bundan gayrı kim tutar beni! kayıp son anadolu parsını bulmadan çıkarsam huzurunuza, ares' e kurban edin beni ey moderatörler ve adminler! ama eğer ki gelirsem, büyük bir şölen isterim. ve herkes eşit pay almalı şölenden, kimse yakınmamalı. ve en güzel butları altın boynuzlu öküzlerin, kutsal güneş' e, yani bizim gözlerimize hayalimeçhul adlı bir ölümlünün kılığına girerek görünen mithra' ya adanmalı.
hayalimechul cok hakli... film cekmek icin paraya pula, alet edevata gerek yok..yillardir arayip da, dusunup de bulamadigim ilhami almis durumdayim.
lakin su sinema denen illeti sevenler neden hep film cekmek isterler.. nasil bir arzudur bu.. sair olmadan siir okunamaz mi bu memlekette.. ve yine bu kadar sair ve yonetmen heveslisine ragmen neden sair ve yonetmen bollugu yasanmaz? biraz rahat birakmak lazim bunyeyi...
bol unlemlere gerek yok.. sesini yukseltmek yerine sozunu yukseltmek gerek..
arkhadashlaaar... su anda ayari almis vaziyette kapadokyadayim... ancak umdugumu bulamadim netekiiiiiim burayi benden önce özcan deniz kesfetmis. ben de konagin asmasinda bir kaç fotograf çektirip geldim... neyse idare edin artik... yarin istanbula dönüp haber spikerligi için ben evleniyorum evine girmeye karar verdim... ben yeterince özveride bulundum ama sistemin çarkhlari için kayboldum...
bize günes haram...
You need to log in to post a reply.