Star tv
7 replies · 166 views
Star tv
malesef türkiye'nin ilk özel televizyonu star'ın çalışanları sürünüyor bir yandan siyasi linç diğer taraftan sansür acaba kartel'ci aydın doğan yatağında nasıl rahat uyuyor diye çok merak ediyorum gazete'lerin ve yazarların tek derdi malesef topstar yarışması milletin derdi medya'yı germedi.bayhan koyumda yaylan
Star çalışanları cayip bir oyuna alet oluyorlar, isteselerdi o adamların paralarını çatır çatır da öderlerdi. Zamanında Uzan'ın günaydın gaztesine yaptıklarını Altaylı isim vererek anlattı. Çok ironik. Ben star çalışanlarının alet edilmesine üzülüyorum.
bence o açlık grevi yapanlar star'ın temizlik görevlileri, çaycıları falan gibi garibanlardır. paralarını alamayıp aç kalanlar da onlardır. kesinlikle cem uzan'ın "dört bir koldan saldırma" politikasına alet oluyorlar ve uzan bu konuda yani halkı kandırma konusunda da epey başarılı...
Orda acayip oyunlar dönüyor, çalışanlar seçim malzemesi oluyor. Yakında gerçekler çıkar ortaya
Strier wrote:
Star çalışanları cayip bir oyuna alet oluyorlar, isteselerdi o adamların paralarını çatır çatır da öderlerdi. Zamanında Uzan'ın günaydın gaztesine yaptıklarını Altaylı isim vererek anlattı. Çok ironik. Ben star çalışanlarının alet edilmesine üzülüyorum.
Altayli tekzip de yayimladi...
Dogan grubu bir sey diyosa üzerine 32 kere düsünmek gerekiyor.
doğan grubu bi şey diyosa üstünde 32 değil 64 kere düşünmek lazım tabe star medya için de 100 kez falan.aslında türkiye medyasının her işe elini atmiş patronlar we holdingler bünyesinde toplandiğini da düşünürsek,aslında medya da çıkan bir haber için fazla düşünmeye gerek yok.at çöpe gitsin.
yazdigin mesajdan uzan grubunun dogan grubundan daha kirli oldugunu anliyorum. dogru anladiysam bunu neye dayanarak söyledigini merak ettim.
Bana göre ikisinin de durumunu aynı. Al birini vur ötekine,
Ayrıca Cem Uzan'ın şu lafı acayip ilginç :
Ben siyasete girmeseydim, rahatımız bozulmazdı.
You need to log in to post a reply.