Kurt Russell
1 replies · 36 views
Kurt Russell
Tom abiyi hilkat garibesine çevirerek erkeklik egosunu tatmin eden yönetmenin filmini izliyordum tekrardan, Kurt Russel'ı görünce bir tuhaf oldum.
Bazı oyuncular vardır sizinle doğar sizinle büyür, küçükken seversiniz de büyüdükçe neden sevdiğinizi anlayamazsınız. Kurt Russell benim için işte böyle bir oyuncu; çocukluğumun Disney filmlerinin esas delikanlısı, sonraların kaslı sert çocuğu. A sınıfı kategoriye hiç bir zaman çıkakamış, macera filmlerinin orta ayar oyuncusu olmaktan öteye gidememiş heygidinin Kurt amcası. Yeni bir oyuncu gelip onun oynadığı filmelerde oynasa kafamı bile çevirmeyeceğim ama çocukluktan kalma o bağ ister istemez gözlerimi onun üzerine çevirtiyor.
Çizgisini pek yakalayamamış, belki de şöhretini Tango ve Cash'e borçlu bu adamı ne zamandır Vanillia Sky'daki kadar oturaklı bir rolde görmemiştim. Bir çok hayal kırıklığında sonra işte çocukluk arkadaşım diye gururla gösterebileceğim bir performans sergiliyor burada. Filmin orjinalindeki psikoloğa göre çok daha rolüne hakim en azından. Varlığının temeli sarsındıdayken bile uğraş vermesi senoryonun Kurt Russell'a sunduğu trajikomik bir tesadüf. Filmdeki psikoloğun da onu oynayan Kurt Amcanın da varlığı cidden tehlikede değil mi? Ah be Kurt hep şöyle roller bulsaydın kendine olmaz mıydı?
kurt abiyi sinemada ilk defa escape from la de izlemiştim
o da son oldu zaten
bir daha özellikle kaçındım para vermeye adamın yer aldığı filmlere
arada iyi performansları yok değil ama belirttiğin gibi A sınıfı kategoriye hiç bir zaman çıkamamış bir zat kendisi bu yaştan sonra da zor gibi
You need to log in to post a reply.