MONSTER
2 replies · 81 views
MONSTER
Film orta halli, vasatın üstü ama Charlize Theron Oscar'ı kesin alır diyorum. Gayet iyiydi, ben ondan böyle bir performans beklemiyordum,Filmin jeneriğinde yazan adı hürmetine evet yahu o Charlize diyorsunuz yoksa filmde gördüğümüzün bahsi geçenle alakası yok. Makyaj falan anlıyorum da duruşunu bile iyi oturtmuş. Cesaretinden dolayı da kutlamak gerekir,birçok meslektaşı bu hale gelmeyi istemez.
Mükemmel miydi, hayır değildi,ama Oscar'ı da hakediyor gibi.
Christina Ricci'ye gelince oldum olası ısınamadım,bi Buffalo 66 'da sevmiştim o da filmim büyüsüne kapıldığımdandır.
Performansı yer yer abartılı olsada süper! Oscar'lar böyle tiplere veriliyor; yoksa gerçek karakter ve filmdeki karakterin çizgileri yıldız oyuncular sayesinde günümüzde o kadar karıştı ki zaten normal bir performansla oscar almak çok zor. Ya sakat ya sıradışı tip oynamak gerek.
Bence filmin olaya yaklaşımı çok güzel ama bir süre sonra hikaye ilerleyemiyor. Filmin gösterime Cani diye sokulması filmin yaklaşımına resmen balta vuruyor. Canavar kardeşim! Adamlar o isim için düşünüyor. Canavar Theron mu Ricci mi yada başkasımı yaklaşımı sunarken bizim aklı evveler cani diye isim koyuyorlar .
Charlize Theron bunca kiloyu oscar almak için mi almış diye sorarsanız; evet,
Charlize Theron bedenine yazık etmiş mi diye sorarsanız; evet,
Charlize Theron oscar alır mı diye sorarsanız; evet,
Charlize Theron oscar almalı mı diye sorarsanız; evet,
Filmin ismini tercume edenlere ibreti alem için birşeyler yapmak lazım mı diye sorarsanız; evet,
Sistem mi kadına tecavüz etmiş diye sorarsanız; evet,
Kadın mı sisteme tecevüz etmiş diye sorarsanız; evet,
Kadın sonra kendine mi tecavüz etmiş diye sorarsanız; evet,
Aşk herşeyi affeder mi diye sorarsanız, hayır...
You need to log in to post a reply.