Air
7 replies · 145 views
Air
Son zamanlarda hayranligim iyice buyumeye basladi. Cok guzel, cok yumusak, cok zarif bir tarzlari var. yaptiklari muzik size buyuk bir keyif vererek vucudunuzdan iceri suzuluyor ve olanca agirligiyla icinize oturuyor sanki. masumiyet ve huznun cok guzel bir karisimi gibi. Clementine izlemek gibi sanki. Gozlerinizi kapatip dinlediginizde alip baska yerlere goturuyor sizi.
Fransizlar heryerde gosteriyor farklarini. Muzikteki ornegi artik Air benim icin.
rastlantiya bak ki iki gündür arka arkaya sadece air albumlerini dinliyorum calisirken.. mekanin ve iklimin atmosferine en iyi giden fon... cok enterasan bir huznu var air'in.. cok olumcul bir sey ama yikip gecmiyor... sanki biraz da guven duyuyorum sanki dinledikce..
bu satirlari yazdigimda moon safari albumlerinin all I need'ten bile guzel parcalari olan talisman'i dinliyorum.. sesi acabildiginiz kadar acin, koltugunuza yastlanin ve kendinizi muzige birakin.. fakat dikkat edin gozunuz sulanabilir bu sarkida.
bana bu topigi actiran cherry blossom girl oldu, son albumlerinden. cok can sikici bir klibi var yalniz. muzikle birlesince yikip gecebiliyor.
we are the syncronizers
send messages through time code
midi clock rings in my mind
machines gave me some freedom
synthesizers gave me some wings
they drop me through twelve bit samplers
we are electronic performers
we are electronicswe need to use envelope filters
to say how we feel
riding on magnetic waves
we search new programs for your pleasure
i want to patch my soul on your brain
bpm controls yoour heartbeats
we are the syncronizers
we are electronic performers
adamlar şarkılarında o kadar güzel anlatıyorlar ki kendilerini, başka bişeye gerek duymuyorum. "i want to patch my soul on your brain" bile tek başına yeterli ve bunu başarıyorlar da zaten.
You need to log in to post a reply.