Skip to content

kieslowski'nin yeni filmi

4 replies · 131 views

RO
rocco
77 posts
Aug 16, 2002, 11:40 PM#434

kieslowski'nin yeni filmi

Tom Tykwer, üstadın ölmeden önce yazdığı ama çekemediği filmi Heaven'ı c kotarmış bulunmakta. Film için tykwer'in ilk büyük stüdyo işi olduğu söyleniyor. Yapımcı firma miramax, cate blanchett ve tony ribissi başrollerde. gerilim sularında gezinen bir aşk hikayesi. üstad ölmeseymiş eğer heaven in dışında hell, purgatory filmlerinin de dahil olduu bi üçleme çekecekmiş.

SO
SOLAS
236 posts
Aug 18, 2002, 04:30 PM#439

Tykwer iyi bir yönetmene benziyor ankara film fest. 2000 yılında 3 filmini izlemiştim(kış uykusundakiler.ölümcül maria ve koş lola koş) 3 ünü de beğenmiş ismini beynime not etmiştim sanırım bu sefer de iyi bir film izleyecez film hakkında çeşitli yerlerde çıkmış bazı yazılar oldukça iyi şeyler söylüyordu!

OU
outsider
650 posts
Aug 22, 2002, 01:33 AM#448

İst fest'de izleyemediğim Prenses ve Şövalye filmini vcd'den izleme şerefine nail olmuştum bir kaç ay öncesinde. Franka Potente'ye olan hayranlığım bir kat daha artarken Tykwer'in aşk mevzularına olan derin ilgisi dikkatimden yine kaçmadı. Bir de filmde gördüğüm kırmızı scania tırı bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Bizimkiler de öyle tanışıyorlar zaten, kaza esnasında. Ve Aşın Nur Yenginin haklılığı bir kez daha ortaya çıkıyor, "aşk bir kaza kurtulan yok".

RO
rocco
77 posts
Aug 22, 2002, 01:38 AM#450

Soderbergh' de Solaris'in Amerikan yenidençevrimini yapıyormuş. İlginç geldi bana! Daha ne kadar sömürecekler bakalım

DO
dopey
914 posts
Aug 25, 2002, 11:13 AM#472

Tom Tywkwer son dönem Avrupa sinemasının yeni bir tarzı olan ve eğer bir kaç onun gibi sinemacı olsa akım oluşturabilecek bir yönetmendi.. ben üç filmini izleyebildim Kış Uykusundakiler, Koş Lola Koş ve Prenses Ve Şövalye --son filmi hariç hiç fena değildi.. yine de kieslowski bir avrupalı yönetmenin projesinin onun elinde olması iyi bir duyum..

You need to log in to post a reply.